TREND RÖVIDHÍR

Ősszel a szegecses mokaszin lesz a menő

2011. május 23., hétfő 15:09

Kedvenc extravagáns cipőtervezőnk, Christian Louboutin újabb feltűnő darabbal bombázza a kívánságlistánkat.

Christian Louboutin igencsak beleszeretett a vadságba és a tüskékbe, ráadásul még a szexi magas sarkat is mellőzte egyik őszi modelljéhez, ami valószínűleg óriási siker lesz a fashion victimek körében.

A Rollerball Spikes egy klasszikus bőr mokaszin fekete szegecsekkel beborított rocksztár változata, amit olyan nőknek ajánl a tervező, akik szeretik megmutatni a keményebb oldalukat is, miközben mindennapi teendőiket intézik. Az biztos, hogy ez a cipő nem csak mellékszereplő.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta