TREND RÖVIDHÍR

Cannes-ban mutatkozott be a szuperdrága ékszercipő

2011. május 21., szombat 09:38

A Chopard és Giuseppe Zanotti együttműködéséből született meg az ékkövekkel díszített lábbelicsoda.

A Cannes-i FIlmfesztivál ideje alatt tartott sajtótájékoztatón mutatta be Giuseppe Zanotti és Caroline Gruosi-Scheufele, a Chopard társelnöke és művészeti vezetője a világ első drágakövekkel készített ékszercipőjét - adta hírül az amerikai Elle. Összesen egy darab készült belőle.

A fuksziaszínű magassarkú szandál bokapántját egy lecsatolható, így karkötőként is viselhető lánc díszíti. A láncon többek közt turmalin, rubelit, rózsaszín kvarc és zafír kövek találhatók. Gruosi-Scheufele szerint a cipőn lógó láncocska a tánc kecses mozdulataira emlékeztet. A cipőt Anja Rubik modell viselte elsőként a vörös szőnyegen, amit aztán az Amfar gálán árvereztek el.

A cipő értéke mintegy 180 000 dollár, és Zanotti bevallása szerint: "Egyáltalán nem praktikus, de olyan mint egy álom. És mit ér az élet álmok nélkül?"

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta