TREND RÖVIDHÍR

Dr. House 13-asa megszólal a Glamour borítóján

2011. május 19., csütörtök 12:50

Lenyűgöző a technológia - de lássuk be, van valami hátborzongató abban, hogy beszéltetik a Glamour júniusi címlaplányát, Olivia Wilde-ot a magazin iPad-verziójában.

Nem tudjuk eldönteni, hogy forradalmi megoldásról vagy giccses túlkapásról van-e szó, mindenesetre meglepő fordulat. Még akkor is, ha szimpla marketingfogás, megmutatja, hogy mennyi kiaknázatlan lehetőség rejlik benne, hogy a nyomtatott magazinok átvonulnak a tabletek képernyőjére.

Glamour June 2011 (iPad) The Secret Issue - Olivia Wilde from Fashion Copious on Vimeo.

A multimédia új értelmet nyer - egy digitális magazin megteheti, hogy keverje a hagyományos fotóanyagokat filmes megoldásokkal, lehetséges, hogy a jövőben a divatbemutatókról szóló tudósításokat mozgásban lévő képsorok fogják kísérni. Azt viszont kíváncsian várjuk, hogyan kelnek életre kicsavarodott, photoshop-ollókkal csonkolt címlaplányok.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2011.05.20 07:06:48burokrata

    videoshoppal

  • 2011.05.20 07:45:39Nancsi

    Nincs semmi meglepő azon, hogy a kb 5-10 éve PCken jelen lévő technológiákból próbálnak rá mindent átmenteni, amit csak a gyenge hardvere enged. A meglepő az, hogy ezt mint újdonságot el tudják adni. Bár ha belegondolunk iPadja jellemzően annak van, aki még egy mac+böngésző pároshoz is hülye volt eddig, egy újszülöttnek meg minden új.

  • 2011.05.20 13:28:41butler

    mindig rettegtem, hogy a harry potter valóra válik. nem lehetett volna a hoppanálással kezdeni kedves expertek?

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta