TREND RÖVIDHÍR

A sztreccs farmerbugyi az új divat

2011. május 18., szerda 16:01

A farmer, a leggings és a bugyi házasságából született meg a junderpants (farmeralsó) névre keresztelt előnytelen ruhadarab. Mi pezsgőt bontottunk, mert talán ennél nincs lejjebb.

Egy új ruhadarab megszületéséhez nem kell mindig túl sok fantázia, elég néhány alapdarabot keresztezni, és ha szerencsénk van, trendet teremtünk. Körülbelül ez lehetett a receptje a junderpants-nak is, ami a bugyi, a farmersort és a leggings kombinációja, de ami a legszörnyűbb, hogy férfiak is hordják az ilyet - vagyis máris trend.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta