TREND RÖVIDHÍR

Álomszép Lamborghinit alkotott az Oakley Design

2011. május 17., kedd 10:51

Limitált kiadású, hiper-szuper kocsit dobott piacra a Lamborghini: az új, alig néhány darabban legyártott LP760-2 Aventadort az Oakley Design álmodta meg.

A Lamborghini épp csak hogy kijött új szuperkocsijával, a LP700-4 Aventadorral, az Oakley Design máris előrukkolt egy feltuningolt, túlzás nélkül álomszép verzióval - írja az Extravaganzi.com. A Lamborghini Aventador LP760-2 névre hallgató új típus a motoron és a külső felületen végzett módosítások mellett új ECU-t (motorvezérlő egységet), légszűrőházat és titán kipufogórendszert kap.

Az alapjáraton négykerék-meghajtású Aventadornak az Oakley Design szerint nem árt egy kis izgalom, ezért ennél a verziónál a hátsókerék-meghajtásra helyezték a hangsúlyt. A designcsapat az aerodinamikán is csavar egyet, bizonyos külső alkatrészeket kicserélnek. A különleges darabból összesen 5 egyedi sorszámozású példány készül, amelyből 3 már el is kelt. Az újonnan tervezett alkatrészek egyébként külön is elérhetőek lesznek bárki számára, akit esetleg untatna a hagyományos verzió.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta