TREND RÖVIDHÍR

Kalapács alatt Beatrice hercegnő mémkalapja

2011. május 16., hétfő 12:45

Árverésre bocsátják Beatrice hercegnő nevezetes kalapját, amelyet a brit királyi esküvőn viselt, és amellyel millióknak szerzett vidám perceket.

Semmi nem vált olyan gyorsan mémmé Vilmos és Kate esküvőjéről, mint Beatrice hercegnő elképesztő kalapkölteménye. A Philip Treacy által tervezett darab, a hercegnő széles jókedvével együtt azonnal ellepte az interneteket, hogy aztán fotosop műalkotások ezrei profitáljanak a merész vonalvezetésű fejfedőből és, hát, mosolyból.

A kalap hamarosan a szegény gyerekeket szolgálja majd, Beatrice anyja ugyanis az Oprah showban elárulta, hogy lánya a eBayen elárverezi azt, a bevételt pedig az utolsó pennyig az UNICEFnek utalja át. A licitálás már folyik, jelenleg tizenegyezer fontnál tart, úgyhogy ha valaki nagyon-nagyon szeretne egy ilyen relikviát, az még május huszonegyig tehet ajánlatot.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta