TREND RÖVIDHÍR

Kindle huszonnégy karátos aranyból, félmilláért

2011. május 14., szombat 10:54

Az e-könyvolvasók piacán jelenleg a legdrágább modell ez a Kindle, amit minimum kétezer dollárért árulnak.

Az Amosu Couture üzletpolitikája viszonylag egyszerű: végy valami felkapott kütyüt, pimpeld agyon mindenféle presztizs anyaggal, és add el sokszoros áron azoknak, akik a rengeteg pénzükkel nem tudnak mit kezdeni. Az Amazon.com e-könyvolvasója, a népszerű Kindle is sorra került - írja a Business Insider.

Az ezerkétszáz fontért, vagy kétezer dollárért kapható alapmodell huszonnégy karátos aranyborítással várja a vevőket, de persze ez csak a kezdet: ha valaki szeretné, tetszés szerint rakathat rá Swarowski kristályokat, esetleg vehet hozzá valami speckó tartót is, hasonló árkategóriában. Az eszköz egyetlen hátulütője az lehet, hogy a fényes borítás kicsit zavarja a szemet ahhoz, hogy nyugodtan lehessen olvasni, de ha valakinek nagyon finnyás a szeme, olvasáshoz vehet egy sima kindle-t, ezzel meg elég, ha csak mászkál különböző fontos helyeken.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta