TREND RÖVIDHÍR

Majdnem túlszárnyalta Van Goghot az öngyilkos divattervező

2011. május 11., szerda 11:10

Alexander McQueen kiállított ruhái kis híján megdöntötték a Van Gogh kiállítás látogatóinak rekordját, írja a New York Times.

Alexander McQueen, a tavaly februárban elhunyt brit divattervező-zseni posztumusz életmű-kiállítása minden várakozást felülmúlóan óriási tömegeket vonzott. A Costume Institute által a Metropolitan múzeumba szervezett tárlatra már a nyitás napján 5100-an voltak kíváncsiak, ezzel olyan korábbi népszerű kiállításokat körözött le, mint a Jacqueline Kennedyről vagy a Chanelről szóló, bár az még kiderül, hogy a nagy érdeklődés a tárlat végéig kitart-e.

A múzeum szóvivője elmondta, hogy akkora volt a tömeg, hogy ideiglenesen a tárlatvezetéseket is fel kellett függeszteni. Csak aznap 600 darabot adtak el a kiállításhoz tartozó albumból. A legnagyobb rekordot azonban nem sikerült megdöntenie: 5400 fővel egy 2005-ös kiállítás vezet, amin Van Gogh rajzait állították ki.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta