TREND RÖVIDHÍR

Idegesít a macskaszőr? Csinálj belőle ékszert

2011. május 10., kedd 20:01

A macskatartók már hozzászokhattak, hogy állandóan szőr ragad a ruhájukra, de ez most más dimenzióba lép: a szőrből ugyanis ékszert is lehet csinálni - írja az Ecouterre.

Kate Benjamin, a cicafelszereléseket gyártó Moderncat tulajdonosa a Nemzeti Szőrcsomó nap alkalmából felkérte Heidi Abrahamson ékszertervezőt, hogy készítsen a macskái lehullatott bundájából fülbevalókat, nyakláncot és gyűrűt.

Persze arra nem volt idő, hogy kivárják, amíg kellő mennyiségű alapanyag magától összegyűlik, ezért egy speciális nyíró-fésülő szerkentyűvel fosztották meg Benjamin kedvenceit némi felesleges szőrtől. A szőrcsomókat aztán a tervező tenyérben hengergette, amíg elég szilárd, tömör nemezgyöngyöket kapott ahhoz, hogy fel lehessen fűzni őket ezüstszálakra. "Ha már macskaszőrt viselek, miért ne legyen divatos?" - tette fel a kérdést az ötleg gazdája.

Így még akkor is velünk lehet a kis kedvenc, ha épp nem vagyunk otthon.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta