TREND RÖVIDHÍR

Új partismink: lemosható ajaktetoválás

2011. május 7., szombat 18:03

Néhány perc alatt felrakható és akár öt napig is megmarad az új ajakdísz. Válaszd ki a saját mintád: rózsaszín leopárdbőrtől kezdve a flitteres aranyfényig válogathatsz.

Hogy jól néz ki, vagy egy durva ajakherpesznek, azt döntsd el te. Mindenesetre, a Violent Lips-től beszerezheted a legújabb partiszetted; az ajaktetováló matricákat. Hasonlóan működik, mint a gyerekrágók tetoválásai, bár a felhelyezése időigényesebb mint a gyerek bicepszére nyalni egy pókot. Az ártalmatlan festék legfeljebb 3-5 nap múlva magától eltűnik.

Felrakni kevésbé kellemetlen, és ha már a helyén van látványosabb mint az ajak belső részére készült tetoválás. Ha matrica helyett hennafestéket használsz, arra is jó, hogy megnézd hogyan festene a szád sminktetoválással: így finomabb árnyalatokat kapsz és a festék akár 10-20 napig is megmaradhat.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta