TREND RÖVIDHÍR

Új partismink: lemosható ajaktetoválás

2011. május 7., szombat 18:03

Néhány perc alatt felrakható és akár öt napig is megmarad az új ajakdísz. Válaszd ki a saját mintád: rózsaszín leopárdbőrtől kezdve a flitteres aranyfényig válogathatsz.

Hogy jól néz ki, vagy egy durva ajakherpesznek, azt döntsd el te. Mindenesetre, a Violent Lips-től beszerezheted a legújabb partiszetted; az ajaktetováló matricákat. Hasonlóan működik, mint a gyerekrágók tetoválásai, bár a felhelyezése időigényesebb mint a gyerek bicepszére nyalni egy pókot. Az ártalmatlan festék legfeljebb 3-5 nap múlva magától eltűnik.

Felrakni kevésbé kellemetlen, és ha már a helyén van látványosabb mint az ajak belső részére készült tetoválás. Ha matrica helyett hennafestéket használsz, arra is jó, hogy megnézd hogyan festene a szád sminktetoválással: így finomabb árnyalatokat kapsz és a festék akár 10-20 napig is megmaradhat.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta