TREND RÖVIDHÍR

A Coinban magyar tervezők is voltak a hétvégén

2011. május 1., vasárnap 11:42

Három napra a nemzetközi divatmárkák közé költöztek be magyar divattervezők az olasz áruházban.

Az Ourstyle Boutique, az egyik első magyar divattervezőket futtató webshop most a Coin áruházzal együttműködve április 28. és 30. között ideiglenes üzletet, vagyis pop-up store-t nyitott. Így a közönség élőben is megnézhette és megvásárolhatta az olyan, már itthon és külföldön is egyre elismertebb dizájnerek munkáit, mint Anh Tuan, Nanushka, Mojzes Dóra vagy Vágó Réka.

Péntek és szombat délután még stylistok segítségét is igénybe lehetett venni, illetve sminkeléssel és tanácsadással várták az érdeklődőket.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta