TREND RÖVIDHÍR

Paprikával állt bosszút a bugyikon egy nő

2011. április 20., szerda 07:54

Chilit borított az árura egy ideges látogató egy amerikai Victoria's Secret boltban.

A rendőrség köröz egy nőt, aki a pennsylvaniai White Plainsben úgy töltötte ki a mérgét egy Victoria's Secret üzleten, hogy egy doboz chilit borított egy polcnyi bugyira - írja a New York Post.

Az akcióra azután került sor, hogy felszólították az asszonyt, hagyja el a boltot, mert egy korábbi lopási kísérlete miatt nemkívánatos személy az üzletben. A nő erre dühbe gurult, előkapott egy doboz őrölt chilit, és beterített vele egy egész polcot, majd elmenekült.

A Victoria's Secret üzletben elmondták, hogy a paprika 65 fehérneműszettet tett tönkre, és ezzel mintegy 750 dollárnyi kár keletkezett.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta