TREND RÖVIDHÍR

Itt a világ legkönnyebb kosárcipője

2011. április 20., szerda 12:00

Derrick Rose, a Chicago Bulls játékosa viselhette elsőként az Adidas új kosárcipőjét. A mindössze 278 grammos Crazy Light a világ legkönnyebb cipője ebben a kategóriában.

Még 2009-ben, egy az Adidas fejlesztési részlegben tett látogatás alkalmával nézte ki magának az Adidas új, szuperkönnyű kosaras cipőjét Derrick Rose, a Chicago Bulls játékosa.

Az Adizero széria eddig a focihoz és az amerikai focihoz dobott piacra könnyű sportcipőket. Ez a sorozat bővül júniustól, a százharminc dolláros, 278 grammos Crazy Lighttal. Négy színben kapható majd az a cipő, amit a világ egyik legjobb kosarasa már két éve lestoppolt magának.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta