TREND RÖVIDHÍR

Babonás 13. számmal jelentkezik a The Room magazin

2011. április 16., szombat 10:04

Ismét partit rendezett a félévente megjelenő the Room magazin: a bolond hiedelmek ihlette 13. lapszámot ünnepelték.

Április 15-én 21 órától újra lapszámbemutató partit rendezett a Merlinben az angol-magyar nyelven megjelenő, divattal és művészettel foglalkozó The Room magazin a Merlinben. A tavaszi-nyári szám központi témája a babona volt. A címlapra Perlaki Márton fotózta Meghan Collison kanadai topmodellt.

Olvashatunk interjút többek közt Ed Templeton és Zsakó Bálint képzőművészekkel, Tiggy Maconochieval, aki a világ egyik leghíresebb fotósának, Helmut Newtonnak volt az ügynöke, de négy ígéretes, fiatal magyar színészt is kifaggattak.

A magazinnak külföldön is nő a rajongótábora, az egyik legnagyobb nemzetközi divatportál, a Models.com exkluzív előzetesként hozta le az új lapszámhoz készült imázsvideót.

További információk a magazin blogján.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta