TREND RÖVIDHÍR

Fodrászatok Éjszakája: kedvezmények, dj-k és koktélok

2011. április 13., szerda 15:22

14-én 9 helyszínen 9 kiállító művész és 18 dj gondoskodik róla, hogy az új frizura különleges körülmények között szülessen meg.

Vágjuk, mi a buli! – szól az április 14-én megrendezendő Fodrászatok Éjszakájának szlogenje, amelyen 9 fodrászat kombinálja a hajvágást képzőművészettel és zenével. Divat nem létezik haj nélkül – vallják a szervezők, ezt pedig egy különleges éjszakával akarják hangsúlyozni.

A rendezvény egyébként nem csak egy szimpla hosszabbított (éjfélig tartó) nyitva tartást ígér kedvezményes árakkal megspékelve: 9 neves fodrászat éjfélig várja a betérőket, és ha szeretnénk, elkészítik a legstílusosabb frizurákat, miközben a legmenőbb dj-k szolgáltatják hozzá az aláfestő zenét.

Ingyen koktélt is szürcsölhetsz, sőt, a titkos fegyvernek számító termékeket is kipróbálhatod. Várakozás közben érdemes megnézni a szalonokban kiállító kilenc fiatal képzőművész alkotásait, emellett 50%-os kedvezménykártyát is igényelhetsz, amit 2 héten át bármelyik együttműködő üzletben beválthatsz. A Corvintetőn afterparty is várja az újfrizurás fiúkat-lányokat - az akcióban résztvevő üzletek listája az esemény honlapján található.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta