Fodrászatok Éjszakája: kedvezmények, dj-k és koktélok

14-én 9 helyszínen 9 kiállító művész és 18 dj gondoskodik róla, hogy az új frizura különleges körülmények között szülessen meg.

Vágjuk, mi a buli! – szól az április 14-én megrendezendő Fodrászatok Éjszakájának szlogenje, amelyen 9 fodrászat kombinálja a hajvágást képzőművészettel és zenével. Divat nem létezik haj nélkül – vallják a szervezők, ezt pedig egy különleges éjszakával akarják hangsúlyozni.

A rendezvény egyébként nem csak egy szimpla hosszabbított (éjfélig tartó) nyitva tartást ígér kedvezményes árakkal megspékelve: 9 neves fodrászat éjfélig várja a betérőket, és ha szeretnénk, elkészítik a legstílusosabb frizurákat, miközben a legmenőbb dj-k szolgáltatják hozzá az aláfestő zenét.

Ingyen koktélt is szürcsölhetsz, sőt, a titkos fegyvernek számító termékeket is kipróbálhatod. Várakozás közben érdemes megnézni a szalonokban kiállító kilenc fiatal képzőművész alkotásait, emellett 50%-os kedvezménykártyát is igényelhetsz, amit 2 héten át bármelyik együttműködő üzletben beválthatsz. A Corvintetőn afterparty is várja az újfrizurás fiúkat-lányokat - az akcióban résztvevő üzletek listája az esemény honlapján található.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek