TREND RÖVIDHÍR

Angelina Jolie ékszertervezőnek állt

2011. április 12., kedd 10:39

Egy igazi dizájnerrel, Robert Procoppal dolgozott az elmúlt kilenc hónapban a hollywoodi szuperceleb. A mindig stílusos Angelina a Style of Jolie nevet adta első ékszerkollekciójának.

Procop elmondása szerint a kollekció "a drágaköveket állítja a középpontba különböző művészi formákba rendezve". A színésznő kollekciójának máris vannak híres rajongói: Robert Downey Jr. felesége, aki Susan a Style of Jolie egyik darabját viselte a februári Oscar-díj átadón. Az ékszereket jelenleg egy Beverly Hills-i aukciós házban lehet megtalálni, az ebből származó bevételek pedig természetesen jótékony célra mennek: a Jolie által választott alapítvány, a Children in Crisis kapja majd.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta