TREND RÖVIDHÍR

Újra Lagerfeld-üvegből kólázhatunk

2011. április 9., szombat 10:23

Párizsban egy exkluzív parti keretében mutatták be a Coca-Cola új dizájn-üvegeit.

Bemutatta a Diet Coke számára készült legújabb üvegkollekcióját Karl Lagerfeld, a világhírű divattervező. Az együttműködés nem újkeletű, mert Lagerfeld pontosan egy évvel ezelőtt már elátta kézjegyével a kóla üvegeit.

A limitált kollekciót, ami most három különféle üveget foglal magába, egy parti keretében mutatták be, amin részt vett Lily Cole angol modell is és még sokan mások a divatvilág elitjéből. A kólát Lagerfeldnek öltözött modellek szolgálták fel, fehér parókában és a jellegzetes öltönyben.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta