TREND RÖVIDHÍR

Én vagyok a bizonyíték, hogy anyuci könnyűvérű - rugdalózó feliratok

2011. április 7., csütörtök 11:14

Íme egy alapos gyűjtemény a legfurcsább, felnőtt tartalomra utalgató feliratokkal ellátott rugdalózókból.

A jó szülő ismérve, hogy képes komoly döntéseket meghozni, és ezeknek egy része a gyerek ruháit érinti. A Jezebel összegyűjtötte a legízléstelenebb, többnyire viccesnek szánt feliratokkal ellátott babaruhákat, amiket szerintük inkább a gyermekvédelmi szerveknek kellene jelenteni, minthogy bárki is megvegye.

Én vagyok a bizonyítéka, hogy anyuci könnyűvérű - rugdalózó feliratok

Vannak közte olyanok, amelyek a csecsemő szexiségére utalnak, van, ami azt hirdeti, a baba nem meleg. Van, amit a sztriptíztáncosnők képével vagy mellbimbótakaró plecsnijével díszítettek. Olyan is akad, ami a szülőkre nézve kínos, például a felirat "Én vagyok a bizonyítéka, hogy anyuci könnyűvérű" vagy "Apu azért iszik, mert sírok". És van, ami egyszerűen csak megfejthetetlen, mint a kicsiknek szánt marihuánalevél-jelmez.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta