TREND RÖVIDHÍR

Sétáltass kutyát fegyverrel!

2011. április 5., kedd 12:06

A pisztollyal célba vett eb nem biztos, hogy veszélynek van kitéve, lehet, hogy csak a gazdi szerzett be magának egy fegyver formájú pórázt.

Aki netán fegyveres kutyasétáltatókkal találkozik a parkban, ne ijedjen meg, lehet, hogy csak egy ártalmatlan pórázról van szó. A Russians tervezőcsapata ugyanis bizarr ötlettel állt elő, pisztolynak álcázott pórázt tervezett a gazdiknak, ami egy laikus számára úgy hat, mintha az állat tulajdonosa épp főbe akarná lőni a szerencsétlen jószágot. De csak egy morbid viccről van szó, a fegyver egy teleszkópos pózár, egyetlen húzás az elsütőbillentyűn, és a szerkezet megfeszül.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta