TREND RÖVIDHÍR

Pénztárcabarát darabokat ígér a luxustáskát gyártó cég

2011. április 3., vasárnap 09:07

Az elit kiegészítőkben utazó brit Safor megfizethető, de minőségi kézitáskákat tervez piacra dobni. A márka rajongói közt egyébként Gwyneth Paltrow-t is megtaláljuk.

Bár a brit Safor elsősorban a tehetősebb közönségnek készít táskákat egzotikus állatok bőréből, a cég úgy döntött, hogy kiszélesíti a vevőkörét és a 20-as éveikben járó nőknek is elérhetőbbé teszi termékeit – adta hírül a Female First.

„Egy olyan új irányt akarunk behozni, ami a korábbiakhoz hasonlóan igényes és klasszikus lesz, de reményeink szerint egy szélesebb kört meggyőz majd. Elsősorban a huszonéveseket tartottuk szem előtt a tervezéskor” – nyilatkozta az alapító-tervező Sarah Forsyth. Hozzátette, hogy olyan darabokat akart tervezni, amelyeket ebben a nem éppen szívderítő gazdasági helyzetben nemcsak az elit, hanem bárki meg tud vásárolni. A Safor egyébként Gwyneth Paltrow kedvenc táskamárkája.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta