TREND RÖVIDHÍR

5 totálisan felesleges és méregdrága kütyü

2011. március 30., szerda 13:54

5 elképesztően felesleges kacat, amit sosem tudnál megfizetni. Messze a jó ízlés határain túl.

A Luxpresszo összeszedte a legidiótább luxustárgyakat. Itt van például a Swarovski kristályokkal kirakott hajvasaló. A 2500 kővel díszített vasdarab technikai újdonságokat is kínál, például extra hosszú titán-lemezt tartalmaz, és speciális fűtő technikával melegszik fel a kívánt hőmérsékletre. A hajvasalóval állítólag egy merő móka és kacagás a hajszépítés, mi azonban nem értjük, minek minderre még kristályokat is aggatni.

Swarovski a luxus

Szintén Swarovski kristályokkal ragasztották tele azt a megfigyelő kamerát, aminek ráadásul az lenne a funkciója, hogy ne lehessen észrevenni. Ezt a kamerát azonban mindenki ki fogja szúrni, köszönhetően a mintegy hatszáz csillogó kőnek. A feltűnő rejtett kamerát 2000 dollárért már haza is viheted.

Az Art du Temps pedig dobta piacra dizájn óráját, amely ugyanazt tudja, mint a többi óra: mutatja az időt. A 95 000 dolláros időmérő szerkezetet borító négyzetek másodpercenként véletlenszerűen mozdulnak meg, ezzel éreztetve az idő múlását. Az órát és a percet a készülék közepén lévő kijelző mutatja.

Kalista egy három lábon álló CD lejátszó masina, digitális kimenettel. A CD-n tárolt információt a gép nem alakítja át analóg jellé, hanem digitálisan továbbítja. Így aztán tetszőleges átalakító rákapcsolásával juthatsz hozzá a CD-n tárolt zenei tartalomhoz. Neked megérne ez 77,000 dollárt?

És végül itt van a sárgaréz Art Deco billentyűzet, ami remek dísze lehet a kissé öregedő vezérigazgató íróasztalának. Bár a klaviatúra roppant stílusos, nem valószínű, hogy kifizetnénk érte 2800 dollárt, csak hogy elpötyögjünk rajta.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta