TREND RÖVIDHÍR

Modellügynökség alakult Down-szindrómásoknak

2011. március 30., szerda 11:58

Én is lehetek modell - ezzel a szlogennel indították útjára Dublinban az első Down-szindrómás modelleket foglalkoztató ügynökséget.

Az I'm Able 2 Model az első olyan modellügynökség, ami Down-szindrómás modellek számára nyújt szereplési lehetőséget - írja a Women Diary.

Az ötlet még 2008-ban pattant ki a dublini Down-szindrómások szervezetének vezetője, Sheila Campbell fejéből, aknek az az ováció adott inspirációt a megvalósításhoz, amikor a Down-szindrómások is a kifutóra léptek a dublini egyetem által szervezett divathéten. A kezdeményezést az egyik vezető ír modellügynökség, a First Option is felkarolta, az ő szakembereik választották ki azt a húsz gyereket és felnőttet, akiket a jövőben képviselnek, és akiknek remélhetően szereplési lehetőséget tudnak majd kínálni.

"Egyelőre magunk sem tudjuk, mit remélhetünk, de bízunk benne, hogy a reklámügynökségek meglátják benne a lehetőséget" - nyilatkozta Sheila Campbell.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta