TREND RÖVIDHÍR

Húha: Uma Thurman utolsó pillanatban váltott cipőt

2011. március 28., hétfő 13:24

Kényelmes szandiban érkezett, és díszes tűsarkúban távozott legújabb filmje bemutatójáról. De vajon minek köszönhető a last minute cipőcsere?

Nem utolsó, hanem utolsó utáni pillanatban váltott lábbelit Uma Thurman - hiszen befelé kislányos, fekete szandálban, kifelé már impozáns tűsarkúban lépett a vörös szőnyegre - írja a Huffington Post. Az összefogott kabátra emlékeztető, fémesen csillogó ruhának mindkét választott lábbeli más-más karaktert ad.

Nem tudjuk, hogy kényelmi szempontok motiválták-e cipőcserét vagy Uma Thurman is azok közé a nők közé tartozik-e, akik annyira nem tudják eldönteni, hogy mit vegyenek fel, hogy még azután is gondolkoznak rajta, miután kiléptek az ajtón. Vagy a bemutató előtt egy nála alacsonyabb fiúval randizott? Akárhogy is, sok mindenkinek ismerős lehet a táskában lapuló magassarkú, ami a megfelelő pillanatra vár.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta