TREND RÖVIDHÍR

Az idei trend: borulj gyümölcsbe virág helyett

2011. március 25., péntek 10:55

A szezon egyik kulcstrendje az erős színek, a grafikus és virágminták mellett a gyümölcsmotívum. Mindegy, hogy déligyümölcs a pólón vagy epres fejdísz: a lényeg, hogy valami színes gyümölcs díszelegjen rajtunk.

Stella McCartney számlájára írható ez az őrület, aki citromok, narancsok, grépfrútok és lime-ok képével nyomdázta tele a tavaszi-nyári ruháit, amiknek már a látványa is frissítő.

Prada
Prada

A Pradánál minden banánokkal volt tele: szoknyák és ruhák egyaránt. Az ananász szintén dekoratív növény, de a fejünk helyett elég, ha a pólonkon viseljük. Az édesded eper- és cseresznyeminta legjobban a nosztalgikus szabású ruhákon mutat, illik hozzá a magas, szalmatalpú szandál és a cicaszemüveg.

Persze kiegészítőként is megállja  a helyét: egy medál, bross, hajcsat vagy táska az egyszerű farmer-póló összeállítást is képes feldobni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta