TREND RÖVIDHÍR

Fürdőruha víziszonyosoknak

2011. március 24., csütörtök 13:12

A Hervé Léger olyan fürdőruhát dobott piacra, ami legfeljebb a napon ejtőzésre szolgál. A cég ugyanis nem javasolja, hogy vízbe viseljük.

Bár a fürdőruha-szezon még kicsit odébb van, már biztosan mindenki elkezdett a tengerparti nyaralásáról fantáziálni. A megbízható egyrészes fürdőruhák és bikinik mellett azonban furcsább darabok is feltűntek.

Itt van például ez az 1050 dolláros, élénk levendula- és narancsszínű Hervé Léger egyrészes, amire a Racked.com figyelt fel. Poliészter, nylon és spandex sávokból varrták, nyakba akasztós és rejtett cipzár van rajta. Hogy mégis mi benne a különös? A leírása szerint jobb, ha nem éri nedvesség: azt tanácsolják, hogy egyáltalán ne viseljük vízben. Víziszonyosoknak tökéletes.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta