TREND RÖVIDHÍR

Naomi Campbell levetett ruháját árulja

2011. március 16., szerda 15:34

A modell legújabb jótékonysági akciójában híres tervezők ruháit árverezi el, köztük olyat, amit már ő is viselt.

A Fekete Párducnak is becézett topmodell legújabb adománygyűjtő akciójában üzletet nyit, írja a Telegraph. Campbell évek óta Londonban és New Yorkban is megrendezi a Fashion for Relief nevű jótékonysági divatbemutatót, ami a Haitin élő nőket és gyermekeket segíti, valamint pólókat is tervezett hasonló céllal.

Most a londoni Westfield bevásárlóközponttal közösen egy olyan ideiglenes üzletet nyitnak, ahol a korábbi Fashion for Relief show-kon viselt ruhákat lehet megvenni, többek közt azt a Vivienne Westwood estélyit, amit Campbell viselt a kifutón.

A bolt április 6 és 13 közt lesz nyitva. Hogy felpiszkálja a gyűjtők izgalmát, a modell olyan márkáktól kért segítséget, mint a Givenchy, Christopher Kane, Stella McCartney és a Mulberry, de hírességeket is felkeresett, hogy adományozzanak ruhát a nemes célra. A hírverést tovább fokozza az is, hogy az üzletben ismert arcok fognak a dj-pult mögé állni. A bevételt a The Prince's Trust kapja majd: ez az alapítvány 14 és 30 év közti fiatalokat támogat gyakorlati és anyagi segítséggel is, hogy ki tudjanak törni a rossz életkörülményeik közül.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta