Naomi Campbell levetett ruháját árulja

A modell legújabb jótékonysági akciójában híres tervezők ruháit árverezi el, köztük olyat, amit már ő is viselt.

A Fekete Párducnak is becézett topmodell legújabb adománygyűjtő akciójában üzletet nyit, írja a Telegraph. Campbell évek óta Londonban és New Yorkban is megrendezi a Fashion for Relief nevű jótékonysági divatbemutatót, ami a Haitin élő nőket és gyermekeket segíti, valamint pólókat is tervezett hasonló céllal.

Most a londoni Westfield bevásárlóközponttal közösen egy olyan ideiglenes üzletet nyitnak, ahol a korábbi Fashion for Relief show-kon viselt ruhákat lehet megvenni, többek közt azt a Vivienne Westwood estélyit, amit Campbell viselt a kifutón.

A bolt április 6 és 13 közt lesz nyitva. Hogy felpiszkálja a gyűjtők izgalmát, a modell olyan márkáktól kért segítséget, mint a Givenchy, Christopher Kane, Stella McCartney és a Mulberry, de hírességeket is felkeresett, hogy adományozzanak ruhát a nemes célra. A hírverést tovább fokozza az is, hogy az üzletben ismert arcok fognak a dj-pult mögé állni. A bevételt a The Prince's Trust kapja majd: ez az alapítvány 14 és 30 év közti fiatalokat támogat gyakorlati és anyagi segítséggel is, hogy ki tudjanak törni a rossz életkörülményeik közül.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek