TREND RÖVIDHÍR

A legújabb fényképezőgép már sminkel is

2011. március 16., szerda 08:29

A Panasonic bemutatott egy olyan fényképezőgépet, ami már a kép készültekor képes úgy manipulálni az alanyt, mintha retusálva és sminkelve lenne.

A nemrég bemutatott Lumix FX77 olyan beépített retus-funkcióval rendelkezik, ami fehéríti a fogakat, eltünteti a sötét karikákat a szem körül, az arcot kisebbnek, a szemeket pedig nagyobbnak mutatja - jelentette a Reuters. Ha ez még nem lenne elég biztosíték arra, hogy mindenki modell-szépségűnek tűnjön a képeken, a géppel rúzst, arcpírt és szemfestéket is lehet varázsolni.

"A felméréseink alapján a digitális kameráink vásárlóinak mintegy 50%-a nem elégedett azzal, ahogyan az arca kinéz a fényképeken. Ezért találtuk ki ezt a megoldást, hogy javíthassanak az ügyfelek az arcuknak azon a részén, amivel nem elégedettek" - mondta el Akoki Enoki, aki a modell kifejlesztésének projektjét irányította a Panasonicnál.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta