TREND RÖVIDHÍR

Galliano ügyvédje zsidó, máris megfenyegették

2011. március 15., kedd 09:37

Nyilvánosságra került, hogy Stephane Zerbib fogja képviselni John Gallianót a bíróságon. Zerbib történetesen zsidó, máris névtelen hívásokat kap.

Stephane Zerbib már hét éve a Dior ex-tervezőjének az ügyvédje. Galliano részeg zsidózása kevés emberben ébresztett szimpátiát, de Zerbib állítja, hogy az emberek nem ismerik a teljes igazságot - adta hírül a Refinery29.

"Névtelen hívásokat kapok, amiben káromkodnak rám" - mondta el Zerbib. "Mindig vannak emberek, akik a bolhából is elefántot csinálnak, de nagyon könnyű anélkül ítélkezni, hogy ismernénk a teljes ügyet. Bármelyikünkkel megtörténhet. Bárki elmehet egy bárba, ahol kicsit sokat iszik és szóváltásba keveredik valakivel." Az ügyvéd Galliano rasszista megnyilvánulásait azzal magyarázta, hogy keverte a gyógyszereket és az alkoholt. A videóval kapcsolatban, amiben Galliano azt mondja, hogy "Imádom Hitlert!", azt mondta: "Nem ér semmit. Nem véletlenül nem került elő a meghallgatáson."

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta