TREND RÖVIDHÍR

Serena Williams nem bír egyedül gyűrűt venni

2011. március 11., péntek 14:17

A teniszező beleszeretett egy Khan gyűrűbe, de a menedzserének kell megvennie.

serena williams 02

A teniszcsillag Farah Ali Khan kollekciójából választott fülbevalót, karkötőt és gyűrűt viselt Los Angelesben, a sikeres afroamerikai nőknek szervezett ESSENCE fogadáson – írja a Luxpresszo. Williams annyira beleszeretett a gyűrűjébe, hogy meg is vásárolná, ezért menedzserének meg kellett keresnie Farah Ali Khan-t. A legtöbb luxusmárkával szemben Khan nem fizet a hírességeknek azért, hogy nyilvános eseményeken viseljék ékszerkollekcióját.

Az Oscar díj átadón AR Rahman felesége, Saira ugyancsak Khan ékszerekben tündökölt, ahogy az Amerikában népszerű televíziós személyiség, Mary Hart is egy általa tervezett tigrisnyakláncban jelent meg.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta