TREND RÖVIDHÍR

Taposs halban a mexikói vizekért

2011. március 9., szerda 13:38

Az amerikai Animal Collective együttes és a Los Angeles-i Keep Company cipőüzlet egy limitált szériás kollekcióval küzd a tengeri élet megóvásáért.

halak

Az Animal Collective és a Keep Company együttműködéséből született cipők eladásából származó teljes bevételt a The Socorro Island Conservation Fund kapja. Az alapítvány Baja California (Mexikó legészakibb és legnyugatibb tagállama) partjainál dolgozik a vízi élet megőrzésén és védelmén.

A csukák uniszexek és háromféle mintával lesznek kaphatók, aki pedig előrendelést ad fel, azoknak egy limitált-szériás, még soha nem hallott számokat tartalmazó cd-t is küld a zenekar - adta hírül a Refinery29.

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta