TREND RÖVIDHÍR

Sztár lett Asztalos Gabriella ölelő fotelje

2011. február 25., péntek 16:19

Szingapúrban és New Yorban is komoly elismerést kapott az a kétszemélyes, Hug Chairnek, azaz ölelő fotelnek keresztelt darab, amelyet Asztalos Gabriella tervezett.

A hazai bútor-design piacnak is lendületet adhat Asztalos Gabriella Ölelő foteljének nemzetközi sikere: a Hug Chairt a Singapore International Furniture Design Award 2011, és a New York-i International Contemporary Furniture Fair Design Competition 2011-en is első hellyel jutalmazták, ami a szakmában komoly presztízst és elismerést jelent.

A kétszemélyes fotelből csak néhány száz darabot terveznek készíteni, és első sorban luxusszállodákba, nagy belső terű elit lakóházakba, penthouse-okba, illetve irodaházak fogadócsarnokaiba szánják. További érdekesség a székkel kapcsolatban, hogy a szék itthon készült, mert a faszerkezet kialakításának nehézsége miatt egyetlen európai cég sem vállalta a prototípus legyártását.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta