TREND RÖVIDHÍR

Tervezzünk tárgyakat, használd az agyadat!

2011. február 21., hétfő 17:44

A Kitchen Budapest és a WAMP közös pályázatot hirdet fiatal tervezők részére, workshopon való részvétel és közösen megalkotandó projekt tárgyában.

A workshop célja legalább egy, a design és divat témakörbe sorolható tárgy, szolgáltatás vagy eszköz koncepciójának megalkotása, amit a workshop után a kiválasztott projekt csapata a pályázat kiíróival közösen elkészít. Az elkészült prototipusokat  a TENT London kiállításon önálló standon mutatják be a közönségnek 2011. szeptemberében.

A kiírás fókuszában az új média, a technológia és a hazai design, divat kapcsolódási pontjait kereső projektek állnak. Az együttműködés célja, hogy lehetőséget biztosítsanak egy hazai tervezőnek, és megteremtsék annak lehetőségét, hogy a prototípusból valódi termék váljon, valamint beindulhassanak az eladási- illetve gyártási csatornák is.

Pályázni 2011. március 5. éjfélig lehet, szakmai portfólió, rövid motivációs levél, valamint az ötlet benyújtásával. Pályázhatnak diákok és gyakorló tervezők egyaránt, az angol nyelv ismerete viszont alapkövetelmény.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta