Tervezzünk tárgyakat, használd az agyadat!

A Kitchen Budapest és a WAMP közös pályázatot hirdet fiatal tervezők részére, workshopon való részvétel és közösen megalkotandó projekt tárgyában.

A workshop célja legalább egy, a design és divat témakörbe sorolható tárgy, szolgáltatás vagy eszköz koncepciójának megalkotása, amit a workshop után a kiválasztott projekt csapata a pályázat kiíróival közösen elkészít. Az elkészült prototipusokat  a TENT London kiállításon önálló standon mutatják be a közönségnek 2011. szeptemberében.

A kiírás fókuszában az új média, a technológia és a hazai design, divat kapcsolódási pontjait kereső projektek állnak. Az együttműködés célja, hogy lehetőséget biztosítsanak egy hazai tervezőnek, és megteremtsék annak lehetőségét, hogy a prototípusból valódi termék váljon, valamint beindulhassanak az eladási- illetve gyártási csatornák is.

Pályázni 2011. március 5. éjfélig lehet, szakmai portfólió, rövid motivációs levél, valamint az ötlet benyújtásával. Pályázhatnak diákok és gyakorló tervezők egyaránt, az angol nyelv ismerete viszont alapkövetelmény.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek