TREND RÖVIDHÍR

Lady Gaga húsruhája és a Chanel-jéghegy a kedvenc divatakció

2011. január 14., péntek 13:39

A marhahúsra emlékeztető fellépőruha lett olvasóink egyik kedvence a legelképesztőbb tavalyi divatakciók közül. A másik nagy kedvenc Karl Lagerfeld ötlete: a jéghegy a kifutón.

Mozgalmas időszakon van túl a nemzetközi divatipar. A Prada elképesztő csillár-ruhát alkotott, amelyet Kate Hudson és Tom Hanks felesége is viselt. Anna dello Russo, a japán Vogue divatszerkesztője ezalatt magából alkotott márkanevet. A Nobu hazai megnyitója is emlékezetes volt, csak éppen azért, mert felért egy vizuális környezetszennyezéssel.

Olvasóinkat arra kértük, szavazzák meg, melyik divatakciót tartották a legjobbnak az elmúlt évből. Az 1. rész győztese Lady Gaga lett a húsruhájával. A szín alapján a szarvashús vagy a marhahátszín inspirálta a tervezőt, aki megalkotta az énekesnő fellépőruháját az   MTV Video Music Awards gálára.

A2. rész győztese pedig Karl Lagerfeld ötlete alapján egy jéghegy volt, amelyet a téli Chanel-bemutató kifutójára installáltak. A 265 tonnás valódi jégyhegyet Észak-Svédországból szállítottak a helyszínre, majd a környezetvédelem jegyében vissza, és 35 jégszobrász faragta formára.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta