TREND RÖVIDHÍR

Újra támadnak a magassarkú sportcipők

2011. január 6., csütörtök 15:09

Fogalmunk sincs, mire lehet használni a magassarkú tornacipőt, talán egy Jane Fonda tiszteletére rendezett aerobik-bemutatón jól mutat a tangaszabású tornadresszhez.

nike high heald

Minden bizonnyal van némi kereslet világszerte a magassarkú sportcipőkre, mert időről-időre újabb modelleket gyártanak belőlük. Miután tavaly Yohji Yamamoto elkészítette letisztult, de azért viselésre esztétikai okokból nem feltétlenül ajánlott The Torsion Heel by Adidas Y – 3 modellt, a Nike megannyi színes, vibráló Jordan-magasarkú után egy újabb modellt dobott piacra.

A magassarkú sportcipőknek egész arzenálja létezik, korábban terveztek már hasonló kvalitású női surranót is, valószínűleg nem lőgyakorlatokra, inkább önvédelemre. A magassarkú sportcipők jellemzője, hogy a száruk a bokát megtartják, így lehetséges, hogy magassarkú futóversenyen nem indulhatunk ilyen szettben, mert ott a körömcipő viselése a szabályos, de egy Jane Fonda tiszteletére rendezett aerobik-bemutatón jól mutathat a tangaszabású tornadresszhez.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta