TREND RÖVIDHÍR

Vehetsz textilt olcsón Nanushkától

2010. november 11., csütörtök 14:40

Ha kedvet éreztek magatokban, hogy otthon készítsetek egyedi tervezésű ruhákat, szép és minőségi anyagokból, gyertek- invitálja a varró amatőröket szalonjába Nanushka.

Az elmúlt 5 év Nanushka kollekcióiból rengeteg anyagunk megmaradt, ami lassan kiszorít bennünket a műhelyből, ezért szeretnénk rajtuk túladni. Mi már sajnos nem tudjuk őket újra felhasználni, de ha kedvet éreztek magatokban, hogy otthon készítsetek egyedi tervezésű ruhákat, szép és minőségi anyagokból, gyertek és nézzétek meg anyagkínálatunkat, amelyeket most 70%-kal olcsóbban tudtok megvásárolni nálunk”- írja Nanushka a Facebookon.

A vásár időpontjai:
November 11. 15 és 18 óra között 
November 12. 10 és 13 óra között 
November 17-től pedig csak szerdánként 10 és 13 óra között a divattervező showroom-jában.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta