TREND RÖVIDHÍR

Vasárnap születésnapi WAMP buli

2010. július 22., csütörtök 15:53

Négy évvel ezelőtt indult el a WAMP design vásár. A július 25-i eseményen születésnapi torta, lila vattacukor, KIBU vizishow és a Dívánnyal közös ön-styling verseny köszönti a köszöntőket.

A WAMP éppen négy évvel ezelőtt indult, és mára a trendérzékeny közönség és a feltörekvő hazai designélet képviselőinek rendszeres találkahelye lett. Művészeti vásárból design ernyőszervezetté nőtte ki magát, amely folyamatosan bővülő adatbázisában többszáz tervezőt tart számon és segít a hazai és a nemzetközi színtéren történő érvényesülésben külső és belső pályázatokkal, szakmai- és társrendezvényi együttműködésekkel, külföldi Design Hét szereplésekkel Pekingtől New York-ig.

A vállalkozás számos üzleti és design szakmai elismerésben részesült. Matheidesz Réka ügyvezető 2009-ben az Ernst&Young Év Üzletembere különdíját nyerte el 'Merész Újító' kategóriában, 2010-ben pedig az Európai KKV hét nagykövetének választották.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta