Edzőteremteszt: Fitness 5 & Gym Pólus

2016-os sorozatunk újraéled: budapesti edzőtermeket veszünk sorra. Felújították a Pólus Fitnesst, megnéztük, milyen lett!

Ami a tesztelés metódusát illeti: nem vagyok profi sportoló, heti 2-3 alkalom mozgás nekem pont elég (már ha nem vagyok erre is lusta), az viszont minél változatosabb, annál jobb. Futni, aerobikozni, TRX-ezni szoktam, a táncos órák nem a kedvenceim és a súlyos edzés sem nekem való.

A termeket, edzéseket általában két alkalom után minősítem, és nemcsak az óra stílusát, minőségét, hanem a gépek állapotát és a terem tisztaságát is pontozom. Mivel nem vagyok profi, nem tudom megmondani, hol található a legprofibb géppark, de azt azért észreveszem, ha valami nagyon ócska és az is feltűnik, ha a recepciósok bunkók – így talán tudok valami kapaszkodót nyújtani önnek, amikor azon gondolkozik, hová vegyen bérletet. A tesztelt termeket általában All You Can Move Sportpass-szal is igénybe lehet venni.

"Új névvel és design-nal, felújított konditeremmel várnak minden mozogni vágyó kedves vendéget a Pólus Center Western City-ben található Fitness 5 and Gym-ben. A korábbi Pólus Fitness helyén, a teljesen felújított, kiváló adottságú (nagy belmagasság) tereikben, közel 1400 nm-en várják a sportolni, mozogni vágyókat" – áll az All You Can Move oldalán.

Alig több mint fél éve jártam a Pólus Center edzőtermében, akkor még a Pólus Fitnessben: a termet azóta átvette a Fitness 5 and Gym, melynek összesen hat helyen, több bevásárlóközpontban is van terme. Egy felújítást követően nyitottak újra és valóban: letisztultabb, stílusosabb lett az összhatás, bár mivel eredetileg sem volt rossz állapotban a fitness terem, nem volt szükség nagy változásokra.

Szerencsére a régi jó dolgok sem tűntek el, mint például a sóbarlangba oltott spinning terem vagy a tágas, tiszta női öltöző a szép új mosdókagylókkal. A géppark nagyon szuper, sok jól használható, új kondigép van, ráadásul jól is vannak elrendezve, tehát nem kell fel-alá cikázni, meg keresgélni, akár sorban is lehet haladni – bár a nálam profibbaknak ehhez a technikához biztos lenne egy-két szava. Rend van és kelelmesen hűvös, nagy a légtér, nem kell fuldokolni és a tisztaság is szembeötlő.

A kardiogépek az emeleten kaptak helyet, ahonnan belátni a kondigépes területet, de hogy biztos ne unatkozzanak a delikvensek, még kivetítő is van. Továbbra is várják a sportolni vágyókat a squash termek és délután 5-kor beindulnak a csoportos órák is: nagy a választék – a teljesség igénye nélkül van: zsírégető, köredzés, hot iron, dinamikus jóga, kangoo, deepwork, alakformáló, TRX –, de előre be kell jelentkezni, hogy biztosan legyen helyünk!

Összességében csak ajánlani tudom a termet, ha van AYCM kártyád és a Pólusnál jársz (vagy a környéken laksz) ugorj be egy jó edzésre!

Cím: 1152 Budapest, Szentmihályi út 131 (a Pólus Center első szintjén, a korcsolyapálya felett)

Honlap: www.poluslfitness.hu

Nyitva tartás: hétköznapokon: 6:00-23:00 között, hétvégeken: 8:00-20:00 között

Összességében így éreztem magam: 5/5 pont

Árak: Egy alkalom fitness 1290, egy aerobic óra 1190 forint, 10 alkalmas bérlet 8990 forint.  További részletek és akciók itt!

M, L, XL-es és XXL-es All You Can Move kártyával is igénybe vehető a terem, azaz havi 9200 forinttól.

Recepció: 4/5 pont

Terem berendezése, stílusa: 5/5 pont

Gépek állapota: 5/5 pont

Öltöző: 5/5 pont

Tisztaság: 5/5 pont

Parkolás: a Pólus Center parkolójában ingyenes és könnyű helyet találni.

Szolgáltatások: Eszköz bérlés /  Törölköző bérlés / Értékmegőrző /  Ingyenes Wifi / Ajándék kártya vásárlási lehetőség / Relax sarok / Biotech USA, Weider, Nutrend és Trec Nutrition táplálékkiegészítők, italok, protein szeletek / finn szauna / Spinning sóbarlangban / DeepWork / Hot Iron / Kangoo / TRX 

Hirdetés
Hirdetés
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek