Snowboardozzon Pirelli gumis luxus deszkán!

Jövőre sem maradunk felesleges luxuscikkek nélkül, ezúttal a Pirelli dobott piacra a snowboard gyártó Burtonnel közösen egy Forma 1-es autó ihlette deszkát.

A világ vezető snowboard gyártó cége, a Burton, mely készít a téli sportok szerelmeseinek kiegészítőket is, például védőszemüveget, felsőruházatot vagy bakancsot, most nagy fába vágta a fejszéjét. A nagy múltú olasz gumiabroncs gyárral, a prémium minőségű termékekkel foglalkozó Pirellivel közösen terveztek a 2013-as szezonra egy limitált szériás snowboardot. A művet Burton x Pirelli Zero névre keresztelték, a Ferrari aszfaltgumira utalva ezzel - írja a freshnessmag.com.

A modernizált, aranysárga és fekete színű Burton Mistery boardot a Mario Andretti által vezetett 1978-as Forma 1-en elsőként befutott, forradalminak számító Lotus 79-ről mintázták, mely sokak szerint minden idők egyik legjelentősebb és legelismertebb versenyautója. Ez az első olyan Forma 1-es autó, melynél teljes mértékben kihasználták az aerodinamikát.

A már most nagy érdeklődést kiváltó snowboardra a Pirelli egy különleges fajtájú gumit dolgozott ki, ami tökéletesen igazodik a snowboard alkalmazásaihoz és a hó adta nehézségekhez, miközben növeli a teljesítményt és a komfortérzetet. A PZero legfontosabb jellemzői közé tartozik, hogy száraz és vizes talajon is kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt – mégpedig a gumi teljes élettartalma során. A téli sportok szerelmesei különböző szakkiálításokon tekinthetik meg a közös munka eredményét, de valószínűleg 2012 augusztusától már meg is vásárolhatják a milánói Pirelli üzletben és a Burton szaküzletekben világszerte. A versenyautóra hasonlító snowboard áráról még nincsenek hivatalos információink.

Oszd meg másokkal is!
Mustra