TEJBEN-VAJBAN

Menő vagy ciki Angelina Jolie vérző sarkú cipője?

Menő/Ciki

bb 2014. május 15., csütörtök 17:49

Június 5-én kerül a hazai mozikba a legújabb Csipkerózsika-sztori Demóna címmel, aminek egyik érdekessége, hogy a gonosz tündér, Demóna szemszögéből mutatja be, hogy miért lett megátkozva Auróra hercegnő. Az A-listás színészeket felvonultató Disney produkciót már a forgatás kezdete óta nagy kíváncsisággal követik a filmrajongók, és számítani lehetett rá, hogy a kosztümök mellett sem lehet majd elmenni szó nélkül.

Távolról sincs vége, olvasson még »
795 szavazat 1050 szavazat

Ennél jobb reklám nem kell egy táskának

Menő/Ciki

nemoszi 2014. május 15., csütörtök 15:50

Az egész sajtó azzal van tele, hogy Solange Knowles a Met-gála után nekiesett nővére – a szimpatikusan őszinte Beyonce – férjének, Jay-Z-nek. Az okokat egyelőre csak találgatják, talán sose tudjuk meg, mi volt a baj. Mindenesetre egy nyertese már tuti van a Knowles család balhéjának: a kifejezetten bénán öltözött Solange Knowles számára táskát biztosító Anya Hindmarch.

Hindmarch ugyanis a balhé után pár nappal előrukkolt egy ötletes reklámmal, melyet Twitteren osztott meg követőivel: a Solange kezében lévő "Crisp Packet" clutch mellé az "érdemes küzdeni érte" szlogent biggyesztette. Nekünk tetszik az ötlet, és önnek?

136 szavazat 239 szavazat

Villantson ön is belső szerveket!

Menő/Ciki

nemoszi 2014. május 15., csütörtök 08:41

A BlackMilk minden szezonban előrukkol valami döbbenetessel, két éve még az izmos leggingsen csodálkoztunk, aztán jött a hamletes cicanadrág, most pedig itt van a belső szerves fürdőruha. Egyfelől nem értjük, miért csak most dobta piacra a márka ezt a dresszt, a csontvázas gatyák után ugyanis eléggé adja magát az ötlet, másfelől nem értjük, miért készítettek egyáltalán ilyen durva dolgot.

A tüdővel, belekkel, májjal díszített fürdőruha a szerkesztőséget is megosztja, nekem valamiért kavarog tőle a gyomrom, de többeknek felcsillant a szeme: számukra rossz hír, hogy nagyjából minden méretben elfogyott már a beles fürdőruha, melyet 90 ausztrál dollárért (18700 forint) és némi szállítási költségért már ide is elhozna a postás. Önnek hogy tetszik a belső szerves strandcucc?

Azonnal megvenné közel 20 ezerért, hogy aztán a márka rajongóihoz hasonlóan pózolgasson benne a közösségi oldalakon, vagy reméli, hogy a hazai strandokon nem fog szembejönni egy ilyen se? Nézze meg a galériában a fürdőruhát minden oldalról, aztán ízlésének megfelelően nyomjon egy menőt vagy egy cikit!

386 szavazat 562 szavazat

Fehér Tamás nyerte a fodrász-vb-t

km 2014. május 14., szerda 17:03

Fehér Tamás, a Hair's[ku:l] fodrásza nyerte a 2014-es International Trend Vision Award Photographic Vision Awards szekciójában a Color kategória fődíját. Az idén Frankfurtban rendezett nemzetközi Wella-versenyt "fodrász VB-ként" is emlegetik, nagy szó, ha valaki helyezést kap, magyar fodrász pedig még sose vihette haza az aranyat.

Fehér Tamás

2000. óta dolgozik fodrászként. Háromszor nyerte meg a hazai Wella Trend Vision versenyt. Londonban, New Yorkban, illetve Frankfurban versenyzett a világbajnokságon. Az üzletére, a  hair’s[ku:l]-ra a legbüszkébb és arra, hogy idén megnyerte az aranyat Frankfurtban, azaz az International Trend Vision Award fotópályázat első helyét, Color kategóriában.

A Photographic Vision Awards bronzérmese a Puerto Rico-i Glory Avilés lett, második helyezést a thai Guppasan Kaewbanphot kapott. Az első helyezett Fehérrel készített interjúnkat és a győztes frizurákat megtalálja a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Heti kedvenc: a nyári maxiszoknya

moana 2014. május 14., szerda 16:12

Maxiszoknyákból, illetve ruhákból már tavaly tavasszal és nyáron sem volt hiány, és ez idén sem lesz másként. Persze van egy pár szabály, amit be kell tartani, de ez senkit ne riasszon vissza, a hosszú alj is egyike a jól variálható daraboknak. Igaz, még elég rossz az idő, de azért a hajtás után mutatunk pár példát, hogy el tudjon kezdeni készülni a nyárra!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Bojkottálja Bruneit a Saint Laurent

bb 2014. május 14., szerda 09:00

A napokban a francia Yves Saint Laurent vezetőtervezője, Hedi Slimane közzétett egy hivatalos nyilatkozatot, miszerint csatlakozik a brunei szultán érdekeltségébe tartozó Dorchester luxusszálloda-csoport elleni bojkotthoz, amely ellen más tervezők, például Peter Som, illetve az ismert suszter, Brian Atwood is felléptek az elmúlt időszakban. A designerek mellett olyan befolyásos hírességek is szeretnék, ha a szállodalánc-tulajdonos Hassanal Bolkiah szultán javítana az LMBT közösség tagjainak jogi helyzetén, mint Ellen DeGeneres, Jay Leto valamint Stephen Fry – írja a dazeddigital.com.

7 trükk, hogy ne nézzék ízlésficamosnak

bb 2014. május 13., kedd 22:17

Elvileg az öltözködésben és úgy általában a divatvilágban nincsenek szabályok. De ha jobban belegondolunk, mégis csak van egy-két íratlan aranyszabály, melyeket jobb betartani annak érdekében, hogy ne tituláljanak ízlésficamosnak. A refinery29.com szerkesztői sem gondolták ezt máshogy és összegyűjtötték a divatvilág hét fő bűnét, melyből talán az egyik legnagyobb tanulság továbbra is az, hogy a kevesebb néha több. Nézze meg, milyen szereléseket érdemes elkerülnie ahhoz, hogy ne kerüljön kínos helyzetbe!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Másodszorra összejött a GAS-nek

nemoszi 2014. május 13., kedd 15:59

Április végén nem jött össze a nyereményjáték a GAS-nek, ezért ma 15:30-kor ismétlést tartottak a 30 másodperces ingyen vásárlásból. A promóción 1000 terméket osztottak szét azok között, akik a leggyorsabban kattintottak a kinézett ruhákra.

A Facebookon ismét háborognak a rajongók, de az elégedetlenkedők közt felbukkant pár nyertes is. Az az igazság, hogy nálam is kifagyott a rendszer, tehát nem nyertem, hiába kattintottam jobbra balra, és ismét csak azokat a méreteket láttam, amiket már a gyakorlófelületen is. Ha nem tudnám, hogy kolléganőm nyert, biztos azt hinném, ez megint nem jött össze a GAS-nek. De ő nyilvánvalóan nyert, tehát nem a GAS-nek nem jött össze, hanem nekem és a többi elégedetlenkedőnek. Így, hogy az irodában van nyertes, legalább meg tudom osztani a videót, amivel neki gratulált a márka – vigasztalódjon ön is ezzel a felvétellel! Vagy szomorkodjon tovább csöndesen.

Nem izzasztottuk meg a stíluskreátorokat

nemoszi 2014. május 13., kedd 15:22

Május 9-én ellátogattunk a VIASAT3 műsorának Corvin sétányos kipakolására, ahol egy „nem hétköznapi ruhaszalont" kellett volna találnunk. A Megruházlak! helyszíni rendezvényén amellett, hogy a sorozatot promózták, jótékonykodtak is: a betérők otthagyhatták megunt ruháikat, melyekért cserébe választhattak egy ruhadarabot azok közül, amiket a szervezők szállítottak.

Minket a jótékony adok-kapoknál jobban érdekelt az, hogy a műsorban szereplő amatőr tervezők mit kezdenek a nekik vitt ruhákkal, ugyanis a meghívó szerint ők azért ültek a "Megizzasztjuk a stíluskreátorokat" feliratú sátorban, hogy átalakítsák a megunt ruhadarabokat. Végül nem tudtuk megizzasztani őket, a hajtás után kiderül, miért.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hordjanak a férfiak is piros ruhákat!

mzd 2014. május 13., kedd 12:10

Az egyik legjobb dolog abban, hogy a hátunk mögött tudhatjuk a telet, hogy a fekete kabátokat és sötét pulóvereket leválthatják a színes(ebb) ruhadarabok. Ilyenkor a szekrényünkbe is jobb érzés bepillantani: világos pulóverek, mintás ingek és nyitott cipők várják, hogy újra viseljük őket. Bár a tavaszi-nyári fekete-fehér trend egyelőre csak a női divatot fertőzte meg, ennek ellenére a férfiak közül is többen vannak úgy, hogy nem hajlandóak feltűnőbb színeket viselni, mert az férfiatlan – pedig ezt már a Vilmos herceg stílusát bemutató posztomban is cáfoltam.

Biztos mindenki belefutott már a színeket a nemek ismeretei alapján csoportosító képbe, itt az idő viszont, hogy erre kicsit rácáfoljunk végre. A legtöbben már az előtt meggyőzik magukat, hogy nem állna jól nekik egy adott szín, mielőtt ténylegesen felpróbálnák – ha viszont tényleg nem mutat úgy az archoz közel, mint kéne, akkor még mindig viselhetjük az adott árnyalatot nadrágként vagy kiegészítőként.

Habár a piros az alapszínek közé tartozik (és emiatt számos másikhoz is tökéletesen passzol), ritkábban nyúlunk érte, mint mondjuk a kék darabokért. A nyári kollekciókat elnézve idén viszont a ragyogó orchidea (LINK) mellett a piros és a különböző árnyalatai lesznek a hangsúlyos színek, emiatt gondoltam úgy, hogy – a FashionBeans segítségével – összegyűjtöm, milyen ruhadarabokat érdemes beszerezni a következő hetekben és mivel hordjuk őket. A hajtás után óriásgrafika várja!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Már az orchideát is kóstolgatják a celebek

mzd 2014. május 12., hétfő 12:34

Nemrég megírtuk, hogy a 2014-es év színe a Pantone szerint a ragyogó orchidea lesz, és szinte ezzel egy időben kezdték el hordani a hírességek a luxusházak tavaszi-nyári kollekcióinak darabjait. A  lila szinte minden árnyalatát megtalálhatjuk a tervezők művei között, ez adta az apropóját a mai "Kinek áll jobban?" posztunknak: egy lilásan-rózsaszín ruhát választottunk a Guccitól, egy bordót, illetve egy orchidea-színűt a Burberry-től. Az öltözékekhez persze celebek is tartoznak, önnek pedig csak annyi a dolga, hogy a szavazásunkon eldöntse: melyiküknek áll jobban ugyanaz a szett?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Minden, amit pasiként tudni akart az övekről

mzd 2014. május 12., hétfő 10:00

Mi is az az öv? Az angol Oxford Szótár definíciója szerint „olyan bőrből vagy egyéb anyagból készült csík, amit a legtöbbször a derék körül viselnek, hogy megtartsák a ruhákat vagy a fegyvert.” A magyar férfiak egy része nem is hord övet, egy másik jelentős része pedig impulzusvásárlás során szerez be egy feketét, miután az előző már kezd szétfoszlani. Ezért is gondoltunk arra, hogy a FashionBeans cikke alapján elkészítünk egy kisokost arról, hogy mit és hogyan érdemes választani, ha öv vásárlására adjuk a fejünket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezt tegye, ha ráfázott egy szépségtermékkel

mzd 2014. május 11., vasárnap 18:18

Ismerős a helyzet, amikor összespórolja a pénzét egy régóta áhított szépségtermékre, elmegy a drogériába, majd megveszi azt az arckrémet, ami azt ígéri, hogy 100 évvel fiatalabbnak fog kinézni vagy a rúzst, ami gyönyörűen néz ki a tubusban? Aztán felkenve jön a rémálom: a krém túl nehéz, pattanásokat okoz, a rúzsnak pedig teljesen más színe van felkenve, mint a boltban volt.

Az üzleteknek csak kis része veszi vissza azokat a termékeket, amik mégsem váltak be – mondván, van kint belőle teszter. Kidobni nincs szívünk és őszintén elajándékozni sem, hiszen régóta szerettük volna és spóroltunk is rá. Mit lehet ilyenkor tenni? Alternatív felhasználási módot kell találni! A Refinery29 segítségével olyan tippeket gyűjtöttünk össze, melyekkel véget vethet a bosszankodásának!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szelfizésre buzdít a Chanel

gr 2014. május 11., vasárnap 14:16

Karl Lagerfeld nem hülye, rájött, amire a pesti plázák még nem, miszerint minden Instagramon és Facebookon feltűnő próbafülke-szelfi egy jó reklám a cégnek. A kortalan tervező baromi ügyes, úgy csinál ingyennreklámot, hogy közben még a vásárló érzi lekötelezve magát, ugyanis a nemrég Londonban nyitott Chanel üzlet összes próbafülkéjébe tableteket szereltetett – természetesen interneteléréssel – ezzel szelfizésre (és ingyenreklámra) buzdítva a vásárlókat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

10 dolog, amit ne higgyen el fodrászának

bb 2014. május 11., vasárnap 10:18

A henteshez vagy a kozmetikushoz hasonlóan a fodrász is bizalmi ügy. Ha ön még nem találta meg "az igazit", vagy esetleg nem biztos abban, hogy a megfelelő fodrász székében ül, akkor lélegezzen nagyokat és nézze meg a refinery29.com szerkesztőségének összeállítását arról, hogy milyen alapvető tévhiteknek és hiedelmeknek dől be hajvágás közben!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A sminktelenség az új trend a divatlapoknál

bb 2014. május 11., vasárnap 09:14

Talán valamit a divatlapok szerkesztői is megértettek azokból az egyre agresszívabbá váló hangokból, melyekkel az elmúlt időszakban támadták az internetezők a nevetségessé retusált címlaplányaikat. Valószínűleg ennek a jelenségnek tudható be, hogy egyre több címlapra került fel olyan befolyásos A-listás híresség, aki bevállalja a smink nélküli fotózást is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Rendelje meg kedvenc színésznője ruháit!

bb 2014. május 10., szombat 16:54

Biztosan önnel is előfordult már, hogy valamilyen tévésorozatot bambulva gondolatai afelé kalandoztak, hogy vajon hol vehette a főhős a jelenetben viselt ruháját? A sorozatmániával keletkezett űrt lovagolták meg a wornontv.net szerkesztői is, akik a legnépszerűbb sorozatokból gyűjtik ki a legtrendibb szereléseket és megmutatják az olvasóknak, hogy hol és mennyiért szerezhetik be a szereplőkön látott darabokat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezer év garancia a világ legkényelmesebb cipőjére

bb 2014. május 10., szombat 09:32

701770582183477166
Fotó: House of Borgezie

A szokásos agyszüleményeknél is furcsább ötlettel rukkolt elő el a brit felsőosztály öltöztetésért és ékszereiért felelős birminghami márka, a House of Borgezie, mely úgy hirdeti legújabb lábbelijét, hogy az a világ legkényelmesebb magassarkú cipője, amire ráadásul ezer év garanciát is bátran vállalnak. Igen, jól olvassa, ezer év!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Túlsúlyos pasiként is öltözhet kreatívan!

mzd 2014. május 9., péntek 20:49

„Olyan jó neked: te magas és vékony vagy, így rajtad minden jól áll!” – a mondat, amit minden, öltözködéssel kapcsolatos beszélgetés során megkapok az ismerőseimtől. Bár a szabadság sokszor átlendít a ló túloldalára, való igaz, hogy a testméreteimmel gyakrabban állnak jól az üzletekben található (legtöbbször konfekció alapján tervezett) ruhák, mint az alacsonyabb és testesebb barátaimon.

Tévhit viszont az, hogy emiatt nekik le kell mondaniuk a stílusos öltözködésről és kizárólag zsákban járhatnak, sőt! Egyszer már írtam arról, hogy mire figyeljenek azok a férfiak, akik túlsúllyal rendelkeznek, most pedig a FashionBeans segítségével további olyan tippeket gyűjtöttem össze, amik segíthetnek nekik a ruhaválasztásban és az öltözködésben. A legfontosabb: legyünk tisztában a testi adottságainkkal és kísérletezzünk bátran, de ne szaladjon el velünk a ló!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Járkálna rajzfilm-táskával?

Menő/Ciki

km 2014. május 9., péntek 16:45

Nehéz fényképen érzékeltetni, mitől olyan jók a tajvani terveződuó, Rika Lin és Chay Su táskái: a 3 dimenziós táskák ugyanis épp attól különlegesek, hogy 2 dimenziósnak tűnnek, így a fotókon úgy néznek ki, mintha egy Disney-rajzfilmből retusálták volna őket viselőjükre.

Távolról sincs vége, olvasson még »
136 szavazat 269 szavazat

Kvíz: felismeri a fejnélküli celebeket?

mzd 2014. május 9., péntek 12:29

A vörös szőnyeges eseményeken a celebek igyekeznek a legjobb oldalukat mutatni és ehhez hozzátartozik az is, hogy olyan ruhában láthatjuk őket, amikben amúgy szinte soha. A milliós ruhaköltemények márkájára csak igazán divatfanatikusok emlékeznek, azt viszont a legtöbben tudják, hogy éppen ki bújt bele az adott szettbe.

Próbára tesszük önöket: olyan fejnélküli celebeket mutatunk önöknek, akiknek a ruhája az adott esemény után szinte minden, divattal legalább minimális szinten foglalkozó oldalon szembejött, önnek pedig azt kell kitalálnia, hogy éppen kit látni a fotón!

Minden kérdés megválaszolására 12 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Eddig ez a legkínosabb Desigual-reklám

gr 2014. május 9., péntek 09:19

Az anyák napja elvileg arról szól, hogy megünnepeljük az édesanyákat, akik fáradtságos munka és rengeteg áldozat árán felnevelik gyermeküket. A Desigual egy laza mozdulattal átértelmezte az ünnep üzenetét és ostoba reklámfilmjében egyik sztreccsruháján kívül azt mutatja be, mire képesek a nők azért, hogy teherbe essenek. Például vigyorogva szétszurkálnak pár óvszert vagy párnát tömnek ruhájuk alá.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Pénteken vegyen zakót, mint Dávid!

mzd 2014. május 8., csütörtök 16:42

Úgy gondoltuk, eljött az ideje annak, hogy a jól megszokott street fashion rovatunkat bővítsük: terveink szerint gyakrabban szereplünk mi, szerzők is egy-egy összeállításunkkal a jövőben.

A kicsit esős, szeles, de 17-22 fokos csütörtök után pénteken naposabb, szárazabb időre van kilátás – ígéri az Időkép. A legtöbb helyen mérséklődik a légmozgás, napközben pedig 21-25 fok várható. És most következzen:

Dávid

Mi alapján öltöztem fel?

A változékony tavaszi időjárás engem is sokszor megtréfál. Ilyenkor szívesen viselek az ing fölött egy vékony anyagból készült zakót, ami a reggeli hűvösebb időben még pont elég és a délutáni melegben sem olvad le rólam. Úgy gondolom, ezt a ruhadarabot viselhetjük elegáns öltözéken kívül is: most például az egyik kedvenc farmernadrágommal vettem fel a Toni&Guy Fashion Weekre. Régóta szerettem volna egy szaggatott nadrágot, elég sokáig is kerestem, mire megtaláltam azt, ami fazonban és szaggatásban is tökéletesen megfelel.

Egyike vagyok azoknak a férfiaknak itthon, akik szívesen hordanak színes zoknikat. Ehhez az összeállításhoz egy vibráló zöldet választottam és bár a fotókon nem látszik, piros pöttyök vannak rajta. A duplacsatos bőrcipőt már ajánlottam korábban - íme a példa, hogy nem csak esküvőkre vagy más, hivatalos alkalmakra lehet viselni.

Mi honnan van?

Zakó: H&M

Ing: Montego (Peek&Cloppenburg)

Farmer: Bershka

Cipő, zokni: Zara

Öv: Pull&Bear

Távolról sincs vége, olvasson még »

5 külföldi plus size blogger, akit érdemes követni

bb 2014. május 8., csütörtök 08:46

Az elmúlt időszakban jól láthatóan megszaporodtak a teltkarcsú nőkkel kapcsolatos anyagaink, ami leginkább annak tudható be, hogy a nemzetközi trendek is egyre nyitottabbak a plus-size mérettel megáldott nőkre, aminek köszönhetően egyre több jól sikerült plus-size kollekció is megjelent a piacon. A refinery29.com szerkesztői ezúttal összegyűjtötték azt az öt plus-size bloggert, aki érdemes követnie a tetszése szerinti közösségi oldalon. Nézze meg, hogy hogyan boldogulnak a 40-as méret feletti a bloggerek az interneten!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nézze meg a Met-gála legszebb sminkeit!

nemoszi 2014. május 7., szerda 20:04

A divatvilág legfontosabb éves gáláján nem csak a ruha fontos, hanem a smink és a haj is. Hisz hiába a legszebb dizájnerköltemény, ha a celebnő kócos és szerencsétlen festés kerül arcára. A Huffington Post összegyűjtötte a legjobban és legrosszabbul sminkelt híres nőket a gáláról: a hajtás után megnézheti, kiket talált a külföldi lap szépnek és azt is elolvashatja, szerintünk kinek sikerült különösen jól a sminkje. Bónuszként a cikk alján talál egy érdekes pillanatképet is a gáláról.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 262