TEJBEN-VAJBAN

Így lett menő kiegészítő az edzőcipő

moana 2014. február 8., szombat 21:49

Edző- és sportcipőket már régóta nemcsak akkor hordunk, amikor valamilyen testmozgást végzünk, hanem az utcai divat szerves része lett. Nemrég egy újabb fejezet nyílt, ugyanis egyre többen vannak, akik unortodox módon kezdték el hordani (lásd Nicole Scherzinger), Isabel Marant éktalpú tornacipői is adtak egy jó nagy lökést, és a pontot az i-re a Chanel tette fel januári hatue couture bemutatójával. (Lehet, hogy innen inspirálódott Gáspár Evelin is?) Ha nem elég bátor, hogy minden felkészülés nélkül kipróbálja ezt a trendet, akkor a hajtás után ihletet meríthet a kifutón és az utcán készült fotókból, valamint azt is megmutatjuk, hogy a fast fashion üzletekben most milyen sportcipőket lehet kapni. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Steiner Kristóf: a kutyaöltöztetés nem úri passzió

Steiner Kristóf 2014. február 8., szombat 13:56

Amikor megterveztük az új szekrényünket, alaposan átgondoltuk, mi hova kerüljön, és minek mekkora helyre van szüksége:két akasztós rész, nagy polcok a nadrágoknak, széles és mély fiók a kutyaruháknak. „Mi van?” – hördülhet fel bárki, aki szerint az eböltöztetés úri passzió. „Miért volna szüksége egy kutyának ruhára?” A kérdés jogos, hiszen néhány évtizeddel ezelőtt még nem nagyon hallottunk kutyadivatról, és a tanya kertjében láncra vert Bodri kutya egész jól elvolt meleg pulcsi nélkül. Legalább is így gondolkodnak, akik szerint az ebet gatyába rázni újkori baromság. Ám az igazság az, hogy ahogyan az emberi élet hossza is megnövekedett az utóbbi száz évben, a kutyák élettartama is egyre csak hosszabb lesz – ez pedig annak köszönhető, hogy mi, emberek  jobban vigyázunk a négylábú családtagokra. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Az utolsókat rúgja a leárazás, siessen!

Dívány 2014. február 8., szombat 10:33

Bár már megérkeztek a következő szezon kollekciói, a leárazások még nem értek véget. Igaz, a legtöbb boltnál már kiírták, hogy ezek az utolsó árak, vagyis aki úgy akarja felfrissíteni a ruhatárát, hogy maradjon is valami a pénztárcájában, annak nem érdemes tovább várakoznia. A kínálat egy márka különböző üzleteiben eltérő lehet, mi a WestEndben található fast fashion boltokat térképeztük fel. Részletek a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Unikornis cipő: menő vagy ciki?

Menő/Ciki

gr 2014. február 7., péntek 17:45

Az unikornis mánia valahol a Gru című rajzfilm egyszarvú imádatánál és Rebecca Minkoff unikornis kollekciójánál kezdődött, azóta pedig még az Etsyn is árultak patára emlékeztető, térdig érő unikornis-csizmákat. Ezekkel a szürreális elképzelésekkel szemben viszont itt egy cipő, ami tényleg létezik, és garantáltan giccsesebb mint bármi, amit eddig látott. Az Irregular Choice 2014-es tavaszi-nyári kollekciójába álmodta meg ezt a cseppet sem hétköznapi lábbelit, amiről nem tudjuk eldönteni, hogy a cukiság vagy a cikiség határán mozog-e.

unicorn
666 szavazat 264 szavazat

Pasiként is keverheti a stílusokat!

mzd 2014. február 7., péntek 17:44

Bár a legtöbben év elején azt fogadják meg, hogy most már tényleg komolyabban veszik a mozgást, legalább ennyien vannak azok, akik az öltözködésükben változtatnak. Az eggyel nagyobb évszámmal kezdődő dátumok önmagukban viszont nem hoznak csodát, és ne is várjuk senkitől, hogy csettintésre lecserélődik a gardróbjának tartalma.

Mindannyian rendelkezünk beidegződésekkel (a kötött pulóver például a gyerekkori karácsonyok rossz emléke lehet) és ezektől egyrészt nehéz megszabadulni, másrészt nem is érdemes. Ha apró, de látványos változást szeretnénk az öltözködésünkben, akkor segítségünkre lehet a stílusok keverése, ismertebb nevén a mix 'n match. Meglepődik majd, hogy sokszor az is elég, ha az eddig megszokott bőrcipő helyett tornacipőt húz fel.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezekre cserélje le megunt fekete tűsarkúját

mzd 2014. február 7., péntek 09:20

A legtöbb, kötelező alapdarabokat bemutató posztban legalább olyan fontosnak tüntetik fel a fekete magassarkú beszerzését, mint a levegővételt. Ezzel csak egyetérteni tudunk, hiszen annyira univerzális a lábbelik terén, mint a kis fekete ruha és a tökéletesen passzoló farmer a ruhák között. Egy gond van csak, nagyon nehéz rábukkanni a megfelelőre és ha egyszer megtaláljuk, akkor nehezen engedjük el. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Az idősödő nők 10 legnagyobb stílusbakija

bb 2014. február 6., csütörtök 17:10

Az idősödő nők gyakran követnek el súlyos stílusbakikat azzal, hogy nem a koruknak megfelelő ruhákat és kiegészítőket választják, melyektől aztán sajnos ahelyett, hogy fiatalabbnak tűnnének, tíz évet öregítenek magukon. A dailymail.co.uk szerkesztői összegyűjtöttek 10 gyakori hibát, amiket ha elkerülünk, megkíméljük magunkat attól, hogy idősebbnek tűnjünk, valós koruknál. Nézze meg, hogy miket érdemes mellőznie ruhatárából és mit vessen be, ha fiatalos akar maradni!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Menő vagy ciki a gyűrűvédő henger?

Menő/Ciki

mzd 2014. február 6., csütörtök 11:48

Ha éppen azon aggódna, hogy nincs ideje mindenre gondolni, akkor van egy jó hírünk: megteszik ezt ön helyett mások. Most éppen egy gyűrűvédő formájában, aminek gyanítjuk, eddig nem érezte szükségét, a képeket elnézve viszont annál inkább fogja. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
740 szavazat 347 szavazat

"A márka logója annyit ér, mint a termék, amire ráteszik"

mzd 2014. február 5., szerda 18:37

Sokszor előfordul, hogy nem csak azt nem tudjuk, hogy kik állnak egy márka mögött, hanem azt sem, hogy férfi vagy nő-e az illető. Ilyen például a népszerű Proenza Schouler, amely mögött két fiatal férfi áll, de megesik az is, hogy bár tudjuk, hogy a divatházat vezető személy vezetékneve adja a márka nevét (Prada, Versace), nem vagyunk tisztában azzal, hogy éppen ki ül a képzeletbeli trónon (Miuccia Prada és Donatella Versace).

Tom Ford esetében nincs ez így. A névhez, amely nők millióinak az életére volt és van hatással, a legtöbb esetben párosul arc is, sőt, néha fel tudunk idézni egy-egy vörös szőnyeges összeállítást is tőle, esetleg használjuk a dekorkozmetikai termékei közül valamelyiket. A Business of Fashion interjújából szemezgettünk érdekes információkat: megtudhatja például, hogyan építette fel Ford a márkáját úgy, hogy az ma már évi kétszáz milliárd forintos árbevételt hozzon, és milyen leckéket tanult meg az út során.

Távolról sincs vége, olvasson még »

17 transznemű modellel kampányol a Barney's

mzd 2014. február 5., szerda 11:43

Valami lehet a levegőben, ugyanis egyre több olyan kampány lát napvilágot, amely igyekszik betömni a hátrányos megkülönböztetések okozta űrt: a Diesel nemrég kerekesszékes modellel hirdette legújabb kollekcióját, az American Apparel egy idős modellel népszerűsítette fehérneműit, és úgy tűnik, a plus-size témakör is egyre több figyelmet kap.

A társadalmi felelősségvállalás újabb szintjét mutatta meg a Barney's, amikor úgy döntött, hogy tavaszi kínálatának arcaiként transznemű modelleket kér fel. "Számos pozitív változás mutatkozott az elmúlt években a meleg, leszbikus és biszexuális emberek irányába, de sajnos a transznemű közösség nem részesülhetett ezekből. Ez egyszerre frusztráló és elszomorító" - mondta Denis Freedman, a Barney's kreatív igazgatója a WWD-nek. A poszt második felében megtalálja a fotókat a modellekről - akikről gyakran el sem hinnénk, hogy nem olyan neműnek születtek, mint amihez most tartoznak.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Heti kedvenc: az oversize pulóver

moana 2014. február 5., szerda 11:05

A téli réteges öltözködés egyik fontos eleme a jó meleg pulóver, amiből persze több is kell egy szezonra. Ha követni akarja a trendeket, akkor nem árt, ha legalább az egyik oversize fazon, vagyis olyan, mintha egy nagyobb darab embertől vette volna kölcsön. A hajtás után megmutatjuk, hogyan is lehet variálni ezt a ruhadarabot. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Programajánló: tolongjon akciós és menő magyar kiegészítőkért

Dívány 2014. február 4., kedd 15:08

A tavalyi év második felében egymást érték a különböző tervezői leárazások és pop-up üzletek. Persze ha az ünnepek után maradt egy kis felesleges pénze, akkor még mindig támogathatja a magyar tervezőket, mégpedig baráti áron. A több hazai designer munkáit is árusító wonderLAB például most tart óriási leárazást, de nem árt sietni, ugyanis egy órával az akció kezdete után már óriási tömeg tolongott az apró boltban. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy már napok óta kerülnek fel az esemény Facebook oldalára az újabb és újabb kedvezményes árú kreációk, és lestoppolni egyiket sem ér. Részletek a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Egészségre károsak a divatos holmik?

mzd 2014. február 4., kedd 10:25

Remek infografikát találtunk a Huffington Post egyik cikkében, amiben azt mutatják be, hogyan károsítják egészségünket a manapság felkapott divatos holmik és kiegészítők. A legújabb trendek követése sokszor lemondásokkal és áldozatokkal jár, fontos azonban mérlegelni, hogy valóban megéri-e a szenvedés. Gondolta volna például, hogy a túl vékony pántú megpakolt táskája akár fej- és nyakfájást is okozhat? Továbbá az sem tesz jót, ha annyira szűk nadrágot hord, hogy esténként cipőkanállal kell lehámoznia magáról, de a posztunk második felében megtalálja a többi intelmet is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így villantottak áttetszőben a nők a múlt században!

moana 2014. február 3., hétfő 15:46

Mi néha már úgy érezzük, elég volt az áttesző anyagokból készült blúzokból, amelyek szezonról szezonra elárasztják a boltokat, az archív fotókat nézegetve azért értjük, hogy miért nem kopott még ki a divatból, és miért választják a hírességek a majdnem villantásnak ezt a módját. A hajtás után ön is megtudhatja! 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Dekoltázsukat mérik össze a celebek

mzd 2014. február 3., hétfő 09:53

Tavaly decemberi fotókat nézegettünk, amikor feltűnt, hogy Jessica Alba szinte csak mintás felsőben lépett az utcára. Ez önmagában nem lenne túlzottan érdekes, viszont a virágmintás pulóverét viszontláthattuk a csapból is folyó Cara Delevingne-en, az Isabel Marant x H&M kollekcióra hajazó pulóverét pedig a haját megnövesztő és barnára festő Carey Mulliganen. A poszt fő attrakciója azonban valószínűleg az Ambrosio-Dunn páros, akik dekoltázsukat mérik össze.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Táskájával is töltheti a telefonját

mzd 2014. február 3., hétfő 09:17

Érdekes termékre bukkantunk a Stylelist weboldalán. A leginkább férfi autósáskára hajazó clutch azt ígéri, hogy elmúltak azok az idők, amikor azon görcsöltünk egész nap, hogy le fog merülni a telefonunk, a mérete ellenére meglepően sok hellyel rendelkező táska ugyanis beépített töltővel rendelkezik.

Távolról sincs vége, olvasson még »

18+ Magyar divatfotósok: a portrékat és aktképeket kedvelő Várfi Pityke

bb 2014. február 2., vasárnap 20:53

A magyar divatfotósokat bemutató sorozatunk harmadik részében az emberi testtel előszeretettel kísérletező Várfi Pitykét ismerhetik meg. Pár évvel ezelőtt Viszlay Márk asszisztenseként kezdte pályafutását, az elmúlt pár szezonban pedig már ő készítette többek között Mojzes Dóra és Szegedi Kata lookbook anyagait is, illetve figyelemfelkeltő munkái egyre több hazai és külföldi magazinban is felbukkantak. A fotóst karrierjének alakulásáról és eddigi sikereiről kérdeztük, az általa lőtt képeket pedig megnézheti a galériában!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Innen szerezheti be az Instagram agyonsztárolt kiegészítőit

gr 2014. február 2., vasárnap 13:05

Az Instagramnak hála megtanultunk szűrőkkel fotózni és hashtaggelni, a nagyobb pénzeket mégis az alkalmazás felhasználói ízlésén alapuló Keep nevű kezdeményezés szakítja majd le. Van ugyanis egy szűk, párszáz fős közeg, ami kizárólag azzal vált népszerűvé, hogy a high life-ot kellően dokumentálva, ízléses beállításokkal és effektekkel fűszerezve naprakészen osztják meg követőikkel, éppen mit vásároltak. A képek többségével inspirációs forrásként akár a Tumblren és a Pinteresten is találkozhatott már, a Keepnek hála viszont a portékák közvetlen forrását is megtudhatja és akár egyből be is szerezheti a régóta kiszemelt terméket.

Tetszik a nyaklánc? Esetleg a napszemüveg? A Keep.com-on megtalálja.Fotó: Webstagram /www.web.stagram.com
Távolról sincs vége, olvasson még »

Kiszámoltuk, ennyibe kerül egy alapruhatár férfiaknak

mzd 2014. február 2., vasárnap 09:10

A válogatásunk egyik fő koncepciója az volt, hogy három árszintben mutassuk meg, mennyibe kerül, ha egyszerű, jól kombinálható alapruhatárat szeretnénk férfiként. Jogos a felvetés, hogy a legolcsóbb a turkálókban és "kínai" boltokban talált ruhadarabok lennének, de míg ezeknek nincsen webshopjuk, addig olyan nálunk is megtalálható, továbbá online üzletekben néztünk szét, amelyek nagy valószínűséggel mindenki számára megközelíthetőek és hozzáférhetőek.

A legolcsóbb kategóriába kerültek az úgynevezett "best buy" darabok, amelyek minőségben lehet, hogy elmaradnak (bár sokszor egy gyárban készülnek) a drágább társaiktól, de ha valakinek a pénztárcája ezt engedi, akkor sem lesz csalódott. A luxustermékek esetében óvatosak voltunk: nem a legdrágábbakat gyűjtöttük össze, de még így is közel 1 millió 800 ezer forintot kell kifizetnie annak, aki Gucciban, Gantben vagy Canaliban töltené a mindennapjait. Árak, képek és gondolatok a poszt második felében.

Távolról sincs vége, olvasson még »

10+1 méltatlanul elfeledett divattervező

bb 2014. február 1., szombat 20:49

Voltak a huszadik században olyan meghatározó divattervezők, akiket mára valamilyen oknál fogva méltatlanul elfelejtettünk, pedig kreativitásukkal és innovatív ötleteikkel rengeteget hozzátettek a divat alakulásához. A Fashionista szerkesztői abban a reményben, hogy talán újra előtűnnek a homályból,  összegyűjtötték a 11 legmeghatározóbb tervezőt, akiket nem szoktunk olyan gyakran emlegetni, mint Coco Chanelt vagy Yves Saint Laurent-t. Nézze meg a hajtás után, hogy ők mivel írták be magukat a divattörténelembe!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Francia srác rabolta el a H&M zsűríjének szívét

mzd 2014. február 1., szombat 15:16

Nemcsak akkor érdemes gondolni a H&M-re, ha éppen a plus-size témakörben borzolja a leendő vásárlók kedélyeit, hanem akkor is, amikor fiataloknak biztosít kitörési lehetőséget. Teszi is, méghozzá minden évben egy tervezői versennyel. A 2014-es év nyertesének neve például nemrég látott napvilágot.

A győztes mellett posztunkban megmutatjuk még a másik 7 döntős munkáit is, illetve a svéd márka David Beckham nevével fémjelzett legújabb kollekcióját is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Melltartós idős modellel reklámozza fehérneműit az American Apparel

moana 2014. február 1., szombat 09:53

A botrányairól híres márka a dús fanszőrzetű próbababák után ismét hadba állította őszhajú modelljét, Jacky O'Shaughnessyt, aki két évvel ezelőtt széttárt lábakkal reklámozta a céget. A csíkmelltartóban és magasított derekú bugyiban üldögélő asszonnyal most a fehérnemű-kollekciójukat kívánják népszerűsíteni. Részletek a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így gáláznak a hírességek a Föld túlsó felén

Dívány 2014. január 31., péntek 17:50

Tudjuk, hogy már egy kicsit unják a díjkiosztókat, de nem lehet mit tenni, éppen szezonja van ezeknek a rendezvényeknek, egész évben nem találkozni ennyi jól és rosszul öltözött hírességgel. A változatosság kedvéért most nem egy amerikai eseményről számolunk be, hanem az ausztrál filmes és televíziós szakma gálájáról, az Australian Academy of Cinema and Television Arts Awardról. A hajtás után 10 híresség fotója várja az olvasókat!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Négy új kerettel teszi eladhatóvá magát a Google Glass

gr 2014. január 31., péntek 10:49

Bár Diane Von Furstenberg és Nina Garcia nagyon erőltették a Google Glasst a New York-i divathéten, az igazság az, hogy az okosszemüveg még mindig nem robbant be úgy a divatba, mint várták. Ennek erős köze lehet az eszköz külsejéhez, és úgy tűnik, végre le is eshetett a tantusz a fejlesztőknek, mivel most négy, sokkal hordhatóbb és divatosabb kerettel rukkoltak elő, sőt, még a napszemüveg-függőkre is gondoltak.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így vásároljon tökéletesen télikabátot, ha férfi

bovden, mm 2014. január 31., péntek 10:05

Egy télikabát megvásárlása egy férfinak nem az az időtöltés, amivel igazán foglalkozni szeretne. Ruhát vásárolni jó buli, persze, de a télikabát üzenete az, hogy nagyon hideg van épp, rengeteg pénzt fogunk elkölteni egy ruhadarabra, és legalább egy bevásárlóközpontot teljesen be kell járni. Most viszont elmondjuk önnek tíz pontban, hogyan lehet minimalizálni a kilátástalan vásárlás okozta lelki károkat. Ha ezeket követi, lesz télikabátja, és még a napja sem megy rá a céltalan bolyongásra!

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 ... 250

Blogok, amiket olvasunk

CsP Lefeküdtünk, mégsem szexeltünk

Levélírónk annyira tiszteletben tartja a lány kérését, miszerint lassítsanak, hogy megpróbál lopakodó üzemmódba helyezkedni az ágyban.

Makronauta Aszalt gyümölcs kompót

Hogyan varázsolhatunk a télbe nyarat? Igen, aszalt gyümölcsökkel! És ha még egy kis praktikával, néhány adalékkal megbolondítjuk, máris ott vagyunk!

Juhari Zsuzsanna Hátborzongató ölelés

Akadt olyan sír, amelyben nemi aktus pózát utánozva temették el a párt.

Asperger 2.0 Érzelmi vakság

A férjem az alexitímia tipikus tüneteit mutatja – ő sokáig képtelen volt beszélni minden olyan témáról, ami erős érzelmeket váltott ki belőle, és most is csak nagyon nehezen nyílik meg.
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés

Hirdetés