TEJBEN-VAJBAN

Menőség: saját felfedezésében vette át a Nobel-díjat

mzd 2015. január 2., péntek 12:12

2014-ben három tudós (egy nő és két férfi) megosztva kapta az orvosi Nobel-díjat. A kitüntetést hagyományos módon Nobel halálának évfordulóján, december 10-én adták át, amelyre a trió hölgytagja, May-Britt Moser egy egyedi tervezésű ruhát viselt. Az éjkék estélyi egy brit tervező, Matthew Hubble segítségével valósulhatott meg, különlegessége pedig a rajta található ezüst flitterek és gyöngyök: olyan formában helyezték el őket, hogy azokat a neuronokat ábrázolja, amelyeket 2005-ben fedezett fel a Norvég Műszaki és Tudományegyetemen dolgozó Moser, férje, Edvard és egy kollégájuk, John O'Keefe.

A tudományos részéhez nem tudunk kívánunk hozzászólni, a ruhaválasztás (vagyis inkább annak megálmodása) viszont hatalmas menőség. Beszúrtunk egy fotót az eseményről, ha még többre kíváncsi, kattintson Hubble Facebook oldalára vagy honlapjára, amelynek címlapján éppen a "díjnyertes" ruha fogadja a látogatókat - ha pedig szereti a tudományos dolgokat, erre a DNS-ruhára le is csaphat!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Íme Katalin hercegné 10 szettje 2014-ből

km 2015. január 2., péntek 11:22

2014-ben Katalin hercegné kevesebbszer jelent meg nyilvánosan, mint a korábbi években, így kevesebb ikonikus szerelést mutatott be. Az év első felében az ausztrál turné tartott minket lázban, nyáron Londonban láthattuk a hercegnét párszor, decemberben pedig már állapotosan látogatott New Yorkba.

A hercegné sajnos nem tudott sok újat mutatni 2014-ben, de azért így is rengeteget írtunk róla: észrevettük például, hogy nem csak Dianához, hanem Erzsébet királynőhöz és Mária dán hercegnéhez is lehet hasonlítani, és ismét adott muníciót azzal, hogy több éves ruháit vette elő.

Alább összeszedtünk 10 olyan szettet, mely nagyon jellemző a hercegnére, akinek mostanra úgy tűnik, kiforrt a stílusa: vagy egyszínű, térdig érő koktélruhában, vagy szintén egyszínű kabátruhában áll nyilvánosság elé. Azért reméljük, 2015-ben többször láthatjuk és talán kicsit újít is stílusán a hamarosan kétgyermekes hercegné.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezek a celebnők parádéztak Abodi Dóra ruháiban 2014 őszén

bb 2015. január 2., péntek 09:01

Ahogy az várható volt, az év második felében sem maradtunk olyan hírességek nélkül, akik ne Abodi Dóra valamelyik ruhakölteményében pózoltak volna valamelyik nívós vörösszőnyeges eseményen vagy valamelyik menő divatlap hasábjain. Összeállításunkban ezúttal megnézheti, hogy kik azok a celebnők, akik Tyra Banks és Lindsay Lohan után a magyar tervező ruhájában voltak láthatóak a 2014-es őszi-téli szezonban!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Valentino utálta a 80-as évek divatját

bb 2015. január 1., csütörtök 16:17

„Szóval hány éves is vagy?” – próbálta zavarba hozni a híresen hiú 82 éves divattervezőt a 92Y „Fashion Icons” néven futó sorozatának házigazdája, Fern Mallis, akinek az elmúlt években már olyan ismert nevek adtak interjút, mint Oscar de la Renta, Bill Cunningham, Bruce Weber vagy Lauren Hutton. Mallis azonban ezúttal saját magát is felülmúlta, mikor első, nem amerikai designerként meghívta műsorába Valentino Garavanit – írja a fashionista.com.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A legindokolatlanabb címlapok 2014-ben

mzd 2015. január 1., csütörtök 12:56

Tavaly megírtuk, hogy kik azok a celebnők, akiknek az arca garancia a rekordméretű eladott példányszámra. Most arra gondoltunk, összegyűjtjük azokat a borítókat, amelyeket mi máshogy, vagy éppen egyáltalán el sem készítettünk volna. Természetesen nem mi vagyunk a magazinok főszerkesztői, így ez csak egy szubjektív lista – kezelje is akként. Természetesen nem vagyunk naivak, és tudjuk, hogy a legtöbbször direkt figyelemfelkeltés áll a furcsának tűnő döntések mögött. A címlapokat hónapokra bontottuk, "szerencsére" minden hónapra jutott valami. A poszt végén szavazhat, ön melyik borító nélkül tudott volna élni 2014-ben!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ilyen volt Palvin Barbara 2014-es éve

aa 2014. december 31., szerda 19:17

Kőkemény év áll Palvin Barbara mögött, akinek népszerűsége még nőtt is a tavalyi évhez képest. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a Tumblr éves összesítése alapján a magyar modell a hatodik legfelkapottabb szupermodell, ami által olyan hírességekkel említik egy lapon, mint Kate Moss, Naomi Campbell, vagy Dita von Teese. Összeállításunkban megnézheti, hogy mivel volt elfoglalva a fiatal modell 2014-ben!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ilyen cuccokban hódított idén George Clooney felesége

aa 2014. december 31., szerda 14:28

Nyár közepén egyszer már megmutattuk, hogy milyen ízléssel rendelkezik George Clooney választottja, az emberijogi ügyvédként dolgozó Amal Alamuddin, aki azóta már ki is mondta a boldogító igent a sármos színésznek Velencében. Ezúttal a 36 éves Alamuddin olyan szettjeit szedtük össze, melyekben a lagzi előtti napokban és az azt követő időszakban kapták lencsevégre. Míg a világsajtó éppen a megfelelő becenevet (Amalooney, Cloomuddin, Geomal) keresi az ifú párnak, addig nézze meg a dögös jogásznő időtlen, elegáns és lazább szereléseit a galériában és a mi kedvenceinket a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezekre a trendekre kerestünk rá a legtöbbször 2014-ben

aa 2014. december 30., kedd 18:39

Míg a Tumblr a közösségi oldalakon nyomuló modellekről készített egy összesítést 2014-ben, addig a Google az idei divattrendeket állította sorrendbe a keresési statisztikái alapján. A dazeddigital.com beszámolója szerint a vörösszőnyeges eseményeken felvonuló celebnők közül Jennifer Lawrence-re, Kim Kardashianre, valamint Rihannára kerestek rá a legtöbben, ezzel szemben a trendeknél jóval nagyobb volt a szórás, a húszas listán ugyanis szerepeltek számunkra is meglepő kifejezések.

Azon azért meglepődtünk, hogy a Google keresések alapján a divatellenes normcore végzett az első helyen, de ezt betudhatjuk annak is, hogy a legtöbben valószínűleg azért kerestek rá, mert fogalmuk sem volt a szó létezéséről illetve jelentéséről. Az elmúlt évek egyik legvitatottabb trendjét egyébként Larry Davidnak és a Gap „Dress Normal” néven futott reklámkampányának köszönhetjük.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így öltözzön Facebooknak vagy Pinterestnek!

mzd 2014. december 30., kedd 11:25

31 éves divatfotós álmodta meg, hogyan néznének ki az egyes közösségimédia-felületek, ha valós emberek lennének: Viktorija Pashuta olyan sorozatot készített, amelyben a modellek az egyes csatornák színvilágát idéző szettben láthatóak. Nem teljesen értjük, hogy miért csak férfimodellekkel dolgozott (például a Pinterest klasszikus "női" közösség), az eredmény viszont mindenképpen paradés: a LinkedInből (természetesen) fess öltönyös férfi, a Tumblrből egy hipszter srác, a Twitterből pedig egy fehérnadrágos geek lett.

 

A kedvencünk azonban a fenti képen is látható Instagram lett, hiszen egyrészt a szettje is jól mutat, másfelől hűen tükrözi a fotómegosztó alkalmazás kreatív jellegét. "Azért döntöttem úgy, hogy ötvözöm a divatot és a technológiát, mert olyat szerettem volna alkotni, ami nem csak a divatőrültekhez szól, hanem azokhoz is, akik napi szinten használják a közösségi médiát" - nyilatkozta Pashuta. A képre kattintva nyílik a galéria, ahol láthatja a 7 másik fotót is!

Melyik volt a legdurvább Photoshop-baki idén?

mzd 2014. december 30., kedd 09:17

Mióta feltalálták a Photoshopot, azóta jönnek szembe az interneten (és sajnos sokszor a valóságban is) az elfuserált fotók. Nem volt ez másképp idén sem: számos olyan helyzet akadt, amikor a retusőrök és képszerkesztők véletlenül (vagy éppen felsőbb utasításra) vicces, ijesztő vagy morbid végeredményt produktáltak. Ezeket gyűjtöttük össze, ön pedig megszavazhatja, hogy melyik volt a legbénább Photoshop-baki 2014-ben!

Távolról sincs vége, olvasson még »

4 trend, amit utáltunk idén

Dívány 2014. december 29., hétfő 18:21

Nemrég megírtuk, hogy melyek voltak azok a trendek, amiket üdvözöltünk idén. Adta magát a helyzet, hogy elkészítsük a másik oldalt is, a "bárcsak maga az ötlet sem született volna meg" kategóriát. Nem szerettünk volna túl szőrősszívűek lenni, így az előző 3-3 helyett most nemenként csak 2-2 tényleg érthetetlen trend került a listánkra.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Íme az önök kedvenc celebnői!

mzd 2014. december 29., hétfő 08:42

A tavalyi évhez hasonlóan idén is elkészítettük a „Kinek áll jobban?!” posztjainkból készített statisztikát. Az eredmények ismét az önök ízlését mutatják, ugyanis 2014-ben is önök dönthettek – szavazások formájában –, hogy egy adott ruha melyik celeben (vagy éppen manökenen) mutat jobban. Megtudhatja például azt, hogy hány híresség szerepelt a rovatban; közülük kit láthattunk a legtöbbször; kire érkezett a legtöbb voks; hol volt fölényes győzelem, és azokat a posztokat is szemléztük, ahol valamilyen különlegességgel vártuk az olvasókat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Melyik volt 2014 legnagyobb divatbotránya?

mzd 2014. december 28., vasárnap 16:45

Ha a közelmúltbeli ruhabotrányokra kíváncsi, azt már megírtuk októberben (ide kattintva el is olvashatja). Mai évvégi összegző posztunkban a 2014-es divatbotrányokat szedtük össze: azokat a kampányokat, amikor fogalmunk sem volt, hogy mit akarnak üzenni velük a tervezők - vagy éppen tudtuk, csak nem akartuk elhinni, esetleg olyan témához nyúltak, amik megosztják az embereket. Pozitív és negatív botrányok is találhatók a gyűjtésben, melynek végén szavazhat, hogy önnek melyik maradt meg leginkább emlékezetében, vagy épp önnek melyiktől nyílt ki leginkább a bicska a zsebében!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kedvenc 2014-es trendjeink

mzd 2014. december 28., vasárnap 12:13

Újra eltelt egy év (vagy ha már divatrovat vagyunk, akkor két szezon), ami remek alkalom arra, hogy visszaemlékezzünk a 2014-es trendekre. Nem feltétlenül azokra gondolunk, amiket "hivatalosan" is kikiáltottak menőnek (ugye emlékszünk, hogy ezeknek egy részét nem is láttuk soha senkin), hanem inkább azokra, amikbe mi is belefutottunk - legyen szó az utca embereiről vagy a divatbloggerekről. Először 3-3 olyan férfi és női trendet mutatunk meg önöknek, amelyeket kedveltünk!

8 modell, aki eltűnt 2014-re

mzd 2014. december 28., vasárnap 09:30

Október elején összegyűjtöttük azokat a modelleket, akik a szépséghibájuknak köszönhetik a karrierjüket. Így, az év vége felé közeledve pedig arra gondoltunk, megnézzük, kik azok a manökenek, akik 2014-ben mintha eltűntek volna szem elől. Persze nem arra gondolunk, hogy vége lett a karrierjüknek és sehol sem szerepelnének már, csupán arra, hogy 2013-ban jóval többször hallottunk róluk - legyen szó divatanyagokról, kampányokról vagy magazinok címlapjairól. Íme 8 modell, akiknek egy részét hiányoltuk idén, egy részét viszont abszolút nem.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kvíz: mi inspirálta a tervezőt?

km 2014. december 27., szombat 15:22

Az októberi Tony & Guy Fashion Week Budapest sajtóanyagában tűnt fel, hogy minden tervezőt valami vagy valaki különleges ihletett meg 2015-ös tavaszi-nyári kollekciója tervezésekor: volt, akit Henri Matisse 1952-es kék aktjai, volt, akit Alva Noto elvont zenéje, de olvasmány- és filmélmények is hatottak a magyar dizájnerekre. Ha jól akar tippelni a kvízben, először olvassa el ezt és ezt a cikket, aztán lásson neki! Figyelem, volt olyan tervező, akit több dolog is alkotásra sarkallt, úgyhogy lesznek ismétlődő nevek a kvízben!

És tényleg, komolyan mondjuk, hogy nézze meg a 2015-ös nyári trendeket bemutató cikkeket, (még mindig ezt és ezt) mert némi háttértudás nélkül esélye sem lesz akár csak egy helyes választ is eltalálni. Ha megvolt az olvasgatással, kezdjen neki, ideje, mint a tenger!

Mi vitte alkotásra a Je Suis Belle tervezőit?
12-bpfw-pentek-141003-IMG 1367
Mi inspirálta Nanushkát?
35-bpfw-pentek-141003-IMG 2507
Mi adott ihletet Anda Emíliának?
28-bpfw-pentek-141003-IMG 2081
Mi inspirálta Tomcsányi Dórit?
07-bpfw-szombat-141004-IMG 3173
Mi ihlette meg a USE unused tervezőit?
43-bpfw-pentek-141003-IMG 2677
Nanushkát két dolog is inspirálta, az egyik...
39-bpfw-pentek-141003-IMG 2556
Minek/kinek hatására dolgozott Szegedi Kata?
25-bpfw-szombat-141004-IMG 3469
Mi vette rá a munkára Áron Esztert?
47-bpfw-szombat-141004-IMG 3869
Mi ihlette meg a NUBU csapatát?
53-bpfw-szombat-141004-IMG 4219
Áron Eszterre két dolog is hatott tervezéskor, az egyik...
42-bpfw-szombat-141004-IMG 3805
Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.

Tömegekkel indult a karácsony utáni leárazás

Dívány 2014. december 27., szombat 00:00

December 27-e pirosbetűs nap a vásárlásmániásoknak: vége a karácsonynak, vissza lehet/kell vinni az ajándékokat jobbra cserélni, az ajándékpénzeket is most lehet elszórni és szerencsére pont ekkor kezdődnek a leárazások is. Eddig legalábbis így volt, most azonban már az ünnepek előtt elkezdődtek az akciók, ennek megfelelően kisebb volt a tömeg a WestEndben – vagyis nem 45, csak 10 perces sor állt a kasszákhoz.

Idén két helyszínt térképeztünk fel, a Váci utcai üzleteket és fent említett plázát. A Vörösmarty tér környékén alig voltak az utcákon, mert mindenki a boltokban tolongott, a WestEndben viszont hömpölygött a tömeg a folyosókon is. Rengetegen kiállták a hosszú sorokat a próbafülkékig majd a kasszáig, annak ellenére, hogy még nem beszélhetünk igazán nagy olcsóságról. Részletek a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

North West 20 divatpillanata 2014-ben

nemoszi 2014. december 26., péntek 18:58

Kim Kardashian és Kanye West lányának, a másfél éves North Westnek a fejlődése alaposan dokumentálva van anyja Instagramján: a közösségi oldal szerint azonban a kisgyerek mást se csinál, csak divatozik. Divatbemutatókra jár, designerruhákat hord, összeöltözik az anyjával, felnőttes szetteket komponálnak meg neki a stylistok (vagy Kim Kardashian) és olyan menő, amilyen egy átlagember sose lesz. Legalábbis Kardashian Instagramja szerint.

Az, hogy tényleg menő-e, hogy egy másfélévesből divatmajmot csinál a környezete, persze jogos kérdés, de nem tudhatjuk, mit csinál North abban a rengeteg idejében, amikor épp nem az Instagramra fotózzák szülei és azt se tudhatjuk, élvezi-e az öltözködést vagy nem. Szóval arról, hogy mennyire kiegyensúlyozott kisgyerek North West, most nem nyitnánk vitát, csak idetesszük azt a 20 képet 2014-ből, amikor a kislány nagyon-nagyon divatos volt. Divatosabb, mint mi mind együttvéve.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Világhírű modellekkel került egy listára Palvin Barbara

bb 2014. december 26., péntek 12:29

A Tumblr a napokban nyilvánosságra hozta szokásos éves statisztikáját arról, hogy kik voltak az oldal, valamint az internet legfelkapottabb modelljei 2014-ben. A platform által közzétett eredmény meglepte a blog- és divatszférát, ugyanis a húszas lista első helyezettje Kim Kardashian féltestvére, Kendall Jenner lett – számolt be a dailymail.co.uk. a Tumblr listájáról, melyet az alapján állítottak össze a szakemberek, hogy mely modellt hányan reblogolták, osztották meg, hány millió hozzászólást kaptak, mennyivel nőtt a webes forgalmuk és ezzel párhuzamosan követőik száma a Tumblren és az Instagramon.

Távolról sincs vége, olvasson még »

2014 legjobb vörösszőnyeges ruhái

km 2014. december 25., csütörtök 19:41

Rengeteget foglalkozunk év közben a celebnők vörösszőnyeges megjelenéseivel, adott hát, hogy év végére összeszedjük azokat, akiket legjobban szerettünk mi és önök, illetve akiknek ruhájáról például a Harper's Bazaar is megemlékezik december végén. A galériában megtalálja 2014 huszonöt legjobb vagy legemlékezetesebb vörösszőnyeges ruháját!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

11 különleges modell, aki megváltoztatta a divatvilágot

bb 2014. december 25., csütörtök 12:52

Annak ellenére, hogy a divatheteken idén sem bukkant fel túl sok színes bőrű modell a kifutókon, a divatipar okozott kellemes csalódásokat az idei évben, például több nem éppen átlagos modell is felbukkant. A mic.com szerkesztői listát írtak a szakma legmegosztóbb és legsikeresebb modelljeiről, akik 2014-ben valami kiemelkedőt produkáltak: őket mutatjuk be a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Heti kedvenc: cuki miniruha gallérral

moana 2014. december 24., szerda 12:01

Íme pár jó tipp, ha csinosan szeretne felöltözni karácsonyra: következzen egy olyan ruha, ami jó eséllyel már ott lapul a szekrényében, de ha mégse, akkor beszerezheti majd a leárazásokon, mert hasonlót több üzletben is láttunk mostanában, és mivel klasszikus fazon, évekig hordhatja. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Saját anyja is Katalin hercegnét koppintja!

km 2014. december 23., kedd 15:05

A legtöbb lány/nő nem veszi bóknak, ha azt mondják neki: úgy öltözik, mint az anyja. Katalin ezzel biztos nem így van: a Daily Mail azt állítja, 2006-ban és 2009-ben még nagyon is kapható volt arra, hogy anyjától kérjen kölcsön ruhát, kalapot, és ezt képekkel is lehet bizonyítani. Persze 2011 óta, mióta már a királyi család tagja, nem kér kölcsön ruhát édesanyjától, cserébe még most is nagyon hasonló stílusban öltöznek.

Legutóbb november 13-án, a Royal Variety Performance megtekintésére öltöztek össze, akkor Katalin egy hosszú, csipkés ujjú, fekete Diane von Furstenberg estélyit választott, míg Carole Middleton egy szintén fekete, csipkés ujjrészű estélyiben jelent meg, melynek márkáját ugyan nem ismerjük, de biztos nem kétfilléres darabról van szó. További részletek és összehangolt szettek a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A Balmain arca lett Kim Kardashian és Kanye West

bb 2014. december 23., kedd 14:10

Sosem hittük volna, hogy korunk egyik legellenszenvesebb celebpárosát éppen az egyik legmeghatározóbb francia divatmárka, a Balmain kampánysorozatában látjuk majd viszont. Ahogy a legtöbben, mi is arra számítottunk, hogy a luxuscég Kardashian féltestvérével, a Balmain kifutóján is feltűnt Kendall Jennerrel kívánja népszerűsíteni termékeit, de úgy tűnik, hogy az A-listás hírességekkel jó viszonyt ápoló kreatívigazgató, Olivier Rousteing mégis inkább az áprilisi Vogue címlaplányát, Kim Kardashiant és önimádó férjét, Kanye Westet választotta 'Army of Lovers' néven futó, férfiakat megcélzó kampányához.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Alkalmi sminkek lépésről lépésre

Koncz Andrea 2014. december 23., kedd 10:33

 Karácsonykor, szilveszterkor még az is sokszor szeretne magára valami szép, hangsúlyosabb sminket tenni, aki amúgy egész évben elvan egy szempillaspirállal. Két profi sminkes, Vadócz Edina és Amin B. Ildikó, és három modell segítségével három különböző smink elkészítését mutatjuk meg, az előtte/utána állapot a csúszkás fotón, az egyes lépések pedig a galériákban láthatók.

Fontos, hogy ezekhez a sminkekhez NEM szabad elhagyni az alapozást, pirosítást, ezekről korábban már írtunk itt. Ha bizonytalan magában, érdemes lehet átfutnia azt a cikket is, ahol a leggyakoribb szemfestési hibákat taglaltuk, hogy az alábbi sminkek elkészítésénél be fusson bele valamelyikbe.

Mi lennénk a legboldogabbak, ha lenne valamiféle instant recept arra, amivel egyszerűen meg lehetne mondani, ki hogyan fesse magát, mondjuk hogy kék szem - narancs szemhéjpúder x helyre. Viszont a helyzet sajnos ennél sokkal bonyolultabb, az ideális smink mindenkinél legalább három dologtól függ, ezek a színtípus (tavasz, nyár, ősz, tél), a szemszín, és az arc, szem formája. Ha minden nem is fér bele egy cikkbe, azt odaírtuk mindhárom sminknél, kinek nem ajánlott az adott típusú festés.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 ... 360

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 17 díjnyertes fotó 2016-ból

Lakótelepen, slaggal mosdatott elefánt, gyönyörű portrék, sportolói örömkönnyek.

OTTHONTÉRKÉP Szupertuti eladó nyaralók

A legnépszerűbb a Balaton és Pest megye, de az egész országban lehet gyöngyszemekre bukkanni. Nyaralókörkép a hirdetések alapján.

ÉDES POFA Ne dobd ki a zöldjét!

Három tuti recept, és garantáltan más szemmel nézünk a tavaszi zöldségekre, mint eddig. Bónusz: még a gyerek is megeszi.
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés