TEJBEN-VAJBAN

A körömlakk, amit 3 másodperc alatt felvihet

mzd 2015. november 22., vasárnap 16:29

Ebben az esetben a lakk szó elég furán hat, és inkább festéknek kéne hívni azt a terméket, amit a Nails Inc. alkotott meg. A spray-t elvileg pár másodperc alatt felvihetjük a körmeinkre, ami aztán egy fedőlakkal fixálva olyan hatást kelt, mintha legalább negyed órát töltöttünk volna el a felkenésével. Az újdonságra a DailyMail oldalán bukkantunk és ha tovább olvas, megnézheti azt is, hogyan néz ki a valóságban.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A vidéki arisztokrata stílus váltja a normcore-t

bb 2015. november 22., vasárnap 09:10

Nem fogja elhinni, hogy mi váltja le a semmilyen stílust képviselő normcore őrületet a szezonban. Emlékeznek, a normcore trend követői voltak azok a városiak, akik beleültek a szürke hétköznapokba, egyszerű fehér pólóban, mami-farmerben, illetve sportpapucsban jártak és leginkább arról lehetett őket felismerni, hogy úgy festettek, mint Mark Zuckerberg, Larry David vagy egy átlagos amerikai turista.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Megvan a megoldás, ha mindig is szeplőket akart

Edicsek 2015. november 21., szombat 08:55

Mesterségesen is lehetnek szeplői, legalábbis ha elég pénz gyűlik össze arra a projektre, amire a Kickastarteren gyűjtenek pénzt. Ha elég támogatót gyűjt össze a projekt, stencilekkel tud magának szeplőket alkotni. Év elején már a MAC is arról beszélt, hogy szeplősnek lenni menő, úgyhogy rajzoljon, ha nincs. Vagy megpróbálkozhat saját maga készíteni szeplőstencilt. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Megint duplázott Katalin

nemoszi 2015. november 20., péntek 15:28

Katalin rendszeresen felvesz egy ruhát többször, miért ne tenné, nincs ebben semmi különös: mégis, az egész világsajtó beszámol róla, ha ez megtörténik. Most épp szerdán sütötte el a ruha-újrahasznosítást a hercegné, ugyanis egy olyan szürke Matthew Williamson szettet vett fel, amit 2012 áprilisában, azaz több mint 3 éve már láthattunk rajta.

November 18-án egyébként Katalin a Place2Be konferenciára volt hivatalos, és úgy döntött, nem csak a ruhát, hanem azt a cipőt és táskát is előveszi újra, amit 2012. április 25-én egy filmpremieren már hordott. Nincs sok különbség a képek között a 3 és fél éven kívül: most novemberben irtóra fújt a szél, ezért készült pár vicces kép a hercegnéről, 2012. áprilisában meg esett az eső és ott volt Vilmos is. Nézze meg a galériában, milyen nyomtalanul múlik az idő!

Így építse be ruhatárába a velúr cuccokat!

aa 2015. november 20., péntek 10:51

Nemcsak a klasszikus bőrnadrágok és a bokaverdeső trapéz farmerek vannak divatban az őszi-téli szezonban, hanem a hatvanas-hetvenes évek hangulatát idéző hasított, műbőr hatású és velúr anyagok is. A trendet, ami szerencsére nyárra már kikopik a divatból, a hírességek is előszeretettel építik be ruhatárukba, Naomi Campbell például egy rózsaszín velúrkabátot szerzett be, míg Lady Gaga szerint a burgundi árnyalatú ujjatlan kabát és a hozzá passzoló nadrág lesz a menő a szezonban.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A város szélére küldi a ducikat a H&M

mzd 2015. november 19., csütörtök 20:18

Ducik, ki a belvárosból – ezzel a címmel jelent meg nemrég egy írás a Daily Mail oldalán, amelyben egy Sydney-ben élő nő panaszait olvashattuk arról, hogy a város központjában található H&M-ben egyrészt nem árulnak nagyméretű ruhákat, másrészt elküldték őt, hogy az agglomerációban található üzletekben keresse a plus size darabokat. Mivel ez az incidens az ön életére nincsen különösebb hatással, arra gondoltuk, megnézzük, hogy mi a helyzet Budapesten: meglepő módon hasonló a helyzet a magyar fővárosban is. Az esetről megkérdeztük a H&M-et is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Gekkóláb forradalmasítja a melltartóipart

mzd 2015. november 19., csütörtök 13:22

A pántnélküli melltartó tök jó dolog – kivéve, ha a buli fele azzal telik, hogy igazgatjuk magunkon. Erre a problémára ad most választ a Kellie K Apparel startup legújabb terméke, amit egyébként a gekkó lábai inspiráltak, írja a DailyMail. Az Alice névre hallgató melltartó a kisállat tapadós lábait idézi – ez tartja ugyanis a helyén a kiegészítőt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tigrissel adja el a farmert a magyar rendező

nemoszi 2015. november 19., csütörtök 08:42

Mednyánszky René "Menzkie" ismert magyar reklámfilmrendező, dolgozott már többek közt a Nanushkának, a McDonald’s-nak és a Vodafone-nak, de ő készített animációs videoklipet a MaryPopkids-nek is. Legújabb munkája egy háromrészes reklámszpot egy nálunk ismeretlen indiai farmermárkának, a Killer Jeans-nek, mely egész új irányból fogja meg a farmer és a márka nevében szereplő "gyilkos" szó lényegét.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Heti kedvenc: gyapjúkabát, hű társ a hideg napokra

moana 2015. november 18., szerda 15:50

Kabátot venni soha nem könnyű, ezt mi is sokszor tapasztaltuk már, ritkán teljesül minden kívánság (jó anyag, megfelelő fazon, kedvező ár, stb.) Azért ne adja fel a keresést, és ha a fazonok közül nem tud választani, akkor ez a cikk segíthet egy kicsit, megmutatjuk ugyanis, hogyan lehet hordani a düftinkabátot. 

Mi az a düftinkabát?

A nevét a Belgiumban található Duffel városról kapta, innen származik ugyanis az a gyapjúanyag, amiből ezek a kabátok eredetileg készültek.  A II. világháború alatt brit haditengerészek hordták, majd az 1950-es években hétköznapi viselet lett belőle, főleg a diákok körében volt nagyon népszerű. 
Jellemzők: térdig ér, de léteznek rövidebb fazonok is, deréktájon két óriási zseb van zsebfedővel, a hosszúkás, szarvszerű gombok régebben fából vagy szaruból készültek.

Forrás:  Wikipédia

Távolról sincs vége, olvasson még »

100 évnyi etióp szépség másfél percben

Edicsek 2015. november 18., szerda 14:38

A Cut Video's legújabb részében 100 év etióp divatját lehet megnézni. A vacsora, a smink, és az esküvői ruhák után most az is megnézheti, hogyan változott az 1910-es évektől kezdve az etióp szépségideál

Feven G modell segítségével követhető végig, hogy az 1910-es évek hajfonatait hogyan váltotta fel a 30-as évekre a természetes megjelenés, majd a 60-as években a nyugati kultúrából átemelt bob frizura, és a 80-as években divatossá erőteljes szemfestés.

Mindenki rosszul nézett ki a Carol premierjén

nemoszi 2015. november 17., kedd 18:46

November 16-án mutatták be New York-ban a Rooney Mara és Cate Blanchett főszereplésével készült legújabb filmet, a Carol-t: a premieren természetesen a film összes fontos híressége megjelent, furcsamód viszont a stlyistok nem álltak a helyzet magaslatán. Például a mindig elképesztően jólöltözött Cate Blanchettre egy olyan Lanvin ruha került, ami elsőre fenékig dekoltáltnak tűnik, másodjára viszont látszik, hogy egy testszínű, egészségügyi fűzőre emlékeztető alsó réteg takarja a színésznő testét. Elég szerencsétlen választás, még a Loubotuin cipő és a Lorraine Schwartz fülbevaló se tud sokat segíteni rajta. 

Jók ezek a ruhák?

  • 29
    Igen, csodásak!
  • 120
    Láttam már szebbeket.
  • 359
    Borzalmasak.

Valószínűleg nem ezért nem hosszabbítottak szerződést Alber Elbazzal, a Lanvin vezetőtervezőjével, de ha innen nézzük, egész érthető a döntés... Sarah Paulson egy talpig flitteres, mégis öregasszonyos Etro ruhában csillog Blanchett mellett, Rooney Marát pedig halott menyasszonynak öltöztették és maszkírozták: azért ennél mind néztek már ki sokkal jobban is.

A galériában talál még képeket a furcsára stylingolt premierről, aztán szavazhat: mi látjuk túl kritikusan a dolgot, vagy tényleg lehetett volna ennél jobb ruhákat is találni Hollywood legszebb színésznőinek?

A Lakásbutik nem turkáló

nemoszi 2015. november 17., kedd 15:29

Biztos kő alatt élek, de idén októberig nem hallottam a Lakásbutikról: pedig ez már a harmadik év, hogy lelkes ruhamániások kiárusítják megunt holmijukat. Így lehetett ezzel velem együtt még párszáz ember, mivel most ősszel hirtelen az eddigieknél sokkal többen akartak eljutni a garázsvásárokat idéző kiárusításra, vírusként terjedt a Facebookon a szokatlan esemény híre, úgyhogy amikor már több ezren jelezték, hogy szeretnének a Lakásbutikban turkálni, a szervezők regisztrációhoz kötötték a részvételt (a jegyváltás teljesen ingyenes volt), hogy ne tapossák el egymást az emberek.

De vajon ez a lakásbutik miért érdekesebb, mint bármelyik garázsvásár? Mennyivel tud többet, mint kedvenc turkálóim? Miért éri meg még regisztrálni is, hogy aztán mások megunt ruhái között turkálhassunk? Mivel kérdéseimre csak a helyszínen kaphattam választ, megnéztem, mit tud a Lakásbutik.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Adjunk Birkint a kis Jézusnak!

Dívány 2015. november 17., kedd 11:58

A Dailymailen találtuk ezt a fantasztikus egyetemistát, bizonyos Chris Rellas-t, aki azt a nem mindennapi ötletet vette a fejébe, hogy márkás kiegészítőket ad a klasszikus festmények klasszikus szereplőinek. A lap szerint rövid idő alatt több mint 24 ezer instás rajongót szerzett húzásával, ezt mindössze pár mókás helyre photoshopolt táskával és napszemüveggel érte el, mint például Botticcelli kis Jézusa, aki Birkin táskát tart édesanyjának. De nem rossz látni Raffaello Elisabetta Gonzagáját sem napszemüvegben. 

A fiatalember a Georgtown University honlapján nyilatkozott arról, hogy az ötlet tavaly ütött szöget a fejében, amikor szakmai gyakorlaton volt egy magazinnál. Annyira megtetszett neki az ötlet, hogy hirtelen felindulásból rögtön elkészített vagy hatot, mivel szerinte kimeríthetetlen az ötlettár, és azóta is, ha bármilyen márkás holmit meglát, rögtön klasszikus környezetbe akarja helyezni azt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Melyik celebnőn jobb a Balmain x H&M?

mzd 2015. november 16., hétfő 08:47

Valószínűleg emlékszik még arra, hogyan tépték egymást az emberek november 5-én a Vörösmarty téren azért, hogy egy (vagy több) BalmainxH&M cuccot vegyenek. A földi halandókkal szemben a celebeknek egyrészt ezt a tortúrát nem kellett átélniük, másrészt hetekkel vagy akár hónapokkal a debütálás előtt hozzájutottak bizonyos ruhadarabokhoz. Mivel csak néhány húzódarabot adott a világnak a kollekció, így várható volt, hogy több híresség duplázik majd - és mivel így is lett, gyorsan párba is állítottuk őket, hogy ön eldönthesse, kin mutat jobban a százezres (vagy esetenként közel egy milliós) ruha. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Íme minden idők 7 legdrágább filmes ruhája

bb 2015. november 15., vasárnap 16:33

Még egy év eleji aukción kelt az a háború előtti időket idéző ruha, amit Vivien Leigh négy jelenetben is viselt az Elfújta a szél című klasszikusban. Scarlett O'Hara ruhájához egy jó sztori is tartozik, mivel azt az Universal Studios haj- és sminkrészlegén dolgozó James Tumblin a hatvanas években vásárolta meg mindössze 20 dollárért, körülbelül 5800 forintért.

„A film jelmezeiért felelős cég raktárában találtam rá a ruhára, ott hevert a padlón, kidobásra várva. Így gondoltam rákérdezek, hogy eladó-e. Éreztem, hogy különleges darabról van szó, mivel a címkére rá volt írva, hogy Scarlett ruhája” – mondta a Vanity Fairnek a szemfüles Tumblin, akinek 137.000 dollár, azaz 39.7 millió forint ütötte a markát a talált ruháért. A hajtás után mutatjuk, hogy milyen filmes jelmezek voltak a legkapósabbak a gyűjtők körében!

Távolról sincs vége, olvasson még »

5 perc bőven elég a reggeli sminkeléshez

Edicsek 2015. november 15., vasárnap 12:09

Rendkívül népszerűek a különböző sminkelési, vagy éppen hajviselési tanácsok a Youtube-on, ahol bloggerek mutatják meg lépésről lépésre hogyan rajzoljon tökéletes tusvonalat, vagy füstös szemet, esetleg rémisztő sminket. Most pedig itt az öt perces smink. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hordana barokk stukkót a hátán?

Menő/Ciki

aa 2015. november 14., szombat 19:09

Valahol éreztük, hogy Konstantin Koftáról még hallani fogunk a közeljövőben. Emlékeznek, ő volt az az ukrán dizájner, aki egy igencsak élethűre sikeredett, emberi testrészek ihlette táskakollekcióval borzolta a kedélyeket az év elején.

A kijevi székhelyű Kofta a látványos 'Hug' (Ölelés), 'Born' (Születés) valamint a 'Roots' (Gyökerek) névre keresztelt kollekciója után egy barokk építészeti elemek ihlette, 'Arxi' fantázianéven futó kollekcióval rukkolt elő a 2016-os tavaszi-nyári szezonra, amiben ízléses, de mégis provokatív módon kapcsolja össze az olyan felkapott divathullámokat, mint az iskolatáska trend, a túldíszítettség, vagy az építészetben és a bútortervezésben egyre gyakrabban felbukkanó betonnal való kísérletezés – hívja fel figyelmet Kofta legújabb munkájára a Designboom.com.

Távolról sincs vége, olvasson még »
974 szavazat 802 szavazat

Tartson divathétvégét!

km 2015. november 14., szombat 11:02

2015. novemberében, mint minden ősszel, ismét megrendezésre kerül a Marie Claire Fashion Days, melyre idén is érdemes ellátogatni, hisz olyan fiatal magyar márkákat ismerhet meg az ember, amikkel máshol nem feltétlenül találkozhat. A pénteki szakmai napon jártunk, hogy megmutassuk, mire számíthat, ha elindul a Várkert Bazárba: az első bemutatókon hazai sztárok, ismert emberek vezették fel az ország legtehetségesebb tervezőinek 2016-os tavaszi–nyári kollekcióit.

A NUBU ruhájában Verrasztó Evelynt, Sármán Nóra csipkékkel tarkított összeállításában Pásztor Annát, Konsanszky Dóra kreálmányában a Blahalouisiana énekesnőjét, Schoblocher Barbarát, az Elysian letisztult darabjában Epres Pannit, Tomcsányi Dóri kollekciójában Balla Esztert, az egyetlen férfi tervező, Benus Dani szintén egyedüli férfi „modelljeként” Lengyel Tamást, a The FOUR kreatív szerelésében Horányi Julit, míg Oláh Zsigmond és a Zigi tetőtől talpig nőies outfitjében Rúzsa Magdit láthattuk. Szombaton és vasárnap összesen 29 magyar tervező, két hazai és két londoni divatiskola, valamint számos nemzetközi márka divatbemutatóját tekinthetik meg az érdeklődők – részletek a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kényszerbetegeket sérteget a Target

aa 2015. november 13., péntek 15:05

Nem kellett sokat várni az év első csúnyapulcsi-botrányára, a Targetnél ugyanis gondoskodtak róla, hogy mindenki az ő karácsonyi dobásukon puffogjon a szezonban. A cég azzal húzta ki a gyufát többek között a Twitterezők körében, hogy egy ünnepi színekben pompázó, "OCD - Obsessive Christmas Disorder" feliratú karácsonyi pulóvert dobott piacra. Az OCD egyébként az "obsessive compulsive disorder" rövidítése, mely egy szorongásos zavart, kényszerbetegséget jelöl. Ami kicsit sem vicces.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezekkel készülnek a pasiknak a ruhaüzletek télre

mzd 2015. november 13., péntek 12:07

Lehet jósolgatni és tippelgetni, hogy mik lesznek a trendek egy adott szezonban, viszont a valóság mindig az, ami végül a boltokba kerül. Éppen ezért úgy döntöttem, elnézek öt üzletbe, hogy megnézzem, mit vehetnek a férfiak, ha éppen vásárolni támad kedvük (vagy csak valamilyen okból muszáj nekik). Két olyan boltban is jártam, ami nemrég nyitott, így lehet, hogy önnek is új (Cropp és House), ezeken kívül pedig benéztem a jó öreg(es) C&A-ba, a Reservedbe és a trendeket leggyorsabban követő (diktáló) Zarába is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A vállvillantás az új divat a celebnők körében

aa 2015. november 13., péntek 10:25

Mi másban járnának a télvíz idején a hírességek a vörös szőnyeges eseményekre, mint vállat szabadon hagyó estélyi- és koktélruhákban? A sejtelmes és szexi irányzat a luxusházak kifutói és az utcai trendek után megjelent a puccos eseményekre járó színésznők, modellek és jócsajok öltöztetőinek repertoárjában is, aminek köszönhetően esélyes, hogy ez a trend fogja leváltani a hasvillantós szereléseket a díjátadó szezonban. A galériára kattintva ön is megnézheti, hogy hogyan hordja a vállvillantós ruhát többek között Nicole Kidman, Cate Blanchett, Gwyneth Paltrow vagy Adriana Lima!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Így hordja a bőrnadrágot!

aa 2015. november 12., csütörtök 17:25

Bár az idei szezon egyik legnagyobb és legmegosztóbb nadrágtrendje kétségkívül a bokaverdeső trapézfarmer, azért továbbra is menőnek számítanak az olyan klasszikusok, mint a jó ideje divatban tartott bőrnadrág, amit szinte bármivel kombinálhatunk napjainkban. A hajtás után megnézheti, hogy mivel érdemes és mivel nem ajánlott viselni a legtöbb nő ruhásszekrényében megtalálható darabot!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Egyre menőbb celebnők bukkanak fel Abodi Dóra ruháiban

aa 2015. november 12., csütörtök 14:44

Mialatt Abodi Dóra egy nívós milánói showroomban és a budapesti Mercedes Benz Fashion Weeken is bemutatta utópisztikus, 2016-os tavaszi-nyári kollekcióját, addig ruháiban számos ismert celebnő megfordult az őszi szezonban. A hajtás után megmutatjuk azokat a menő énekesnőket és színésznőket, akik Abodiban parádéztak a fellépéseken, díjátadókon és a vörös szőnyeges eseményeken!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Madárfészek férfihajban az új dili!

Menő/Ciki

Divany.hu 2015. november 12., csütörtök 08:30

Oké, én láttam már ilyet kislányok hajában például ritmikus sportgimnasztika bemutató órán, de meg nem fordult volna soha a fejemben, hogy viszontláthatnám akár a férjemen is. Pedig micsoda szörnyen korlátolt soviniszta vagyok, amikor itten van az élő példa arra, hogy a felcsatolható műkontyot bizony pasik is előszeretettel hordhatják. 

c700x420
Fotó: groupon.com

A Mashable erről azt írja, hogy akárhogy is szeretnénk, hogy ne így történjen, a férfikonty valamilyen formában örökre létezni fog, mondjuk nekem az eredetivel komolyan semmi bajom. Ezt viszont tényleg nehezen tudom értelmezni, hiszen pont arra, hogy elfedje az esetleges kopaszodást, totálisan alkalmatlan, ráadásul inkább csak akkor célszerű hordani, ha olyan társaságba megyünk, akikkel hosszú évek óta nem találkoztunk. 

Isteni szerencse, hogy ehhez képest állítólag egyáltalán nem bonyolult a használata, csak összegyűjtjük a hajunkat a fejünk tetejére (már ha van mit összegyűjteni ugye), felcsatoljuk a csini férfikontyunk egyetlen laza mozdulattal, aztán meg kell tűzzük hullámcsattal, és már indulhatunk is! Vörösöknek szomorú hír lehet, hogy egyelőre csak szőke, fekete és barna alapszínekben kapható, azt nem tudni, hogy bírja-e a hajfestést... Nos, ön mit gondol a kamu férfikontyról? Venne egyet, vagy inkább röhögne rajta? Menő vagy ciki?

907 szavazat 697 szavazat

Heti kedvenc: bomberdzseki (majdnem) minden alkalomra

moana 2015. november 11., szerda 13:49

Ha figyelmesen követi a trendeket, akkor már tudja, hogy a bomberdzseki megint divatos és egyrészt nem csak a férfiak hordhatják, másrészt nem kizárólag farmerrel és pólóval lehet felvenni. A klasszikus katonaizöld darabbal is lehet találkozni a boltokban, de szerencsére van sok más lehetőség is, ezekből választottunk mi is heti kedvencet. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 363

Blogok, amiket olvasunk

KETTŐS MÉRCE Percenként keres annyit, mint más havonta

Mészáros Lőrinc tavaly 96 milliárd forinttal gazdagodott. Napi 263 millió, percenként 183 ezer forint gyarapodás. Nem rossz!

KREATÍV PSZICHOLÓGIA Ezek a játszmák teszik tönkre a kapcsolatainkat

A játszmákkal nem csupán saját magunkat tehetjük boldogtalanná, de embertársainkat is az őrületbe kergethetjük játszi könnyedséggel.

HATÁRÁTKELŐ Hogyan szerezzünk barátokat külföldön?

Négy éve költöztünk Svédországba, nulla kapcsolattal. Innen épült fel a társaságunk. Tippek barátkozáshoz.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés