TEJBEN-VAJBAN

Ezért viselt Hillary Clinton lilát

nemoszi 2016. november 10., csütörtök 11:45

Hillary Clinton ugyan megnyerte a választást Amerika legmenőbb nevű megyéjében, de Trump lesz az elnök. Clintonnak tehát nem maradt más hátra a választási hajrá után, mint elmondani "Concession Speech-jét", azaz egyfajta kampányzáró búcsúbeszédet, mely az esetek többségében a támogatóknak köszöni meg a leadott szavazatokat és olyan témákat vet fel nagy nyilvánosság előtt, melyeket egyébként nem lenne alkalom felhozni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Heti kedvenc: várja talpig bársonyban a telet

moana 2016. november 9., szerda 09:40

A celebnők az őszt (és valószínűleg a telet is) bársonyban töltik majd, a fast fashion márkáknak köszönhetően pedig bárki követheti a példájukat. Ha a sztárok stílusából nem tudott elég ihletet meríteni, a hajtás után talál még pár összeállítást, ami segíthet. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nézze meg II. Erzsébet királynő legszebb nyakláncait!

aa 2016. november 9., szerda 09:30

Nemrég bemutattuk a királyi családok tulajdonában lévő fejdíszeket, most pedig a Popsugar.com összeállítása alapján készítettünk egy gyűjtést Erzsébet királynő több millió fontot érő nyaklánckollekciójáról. A galériára kattintva kigyönyörködheti magát a világ legszebb történelmi jelentőséggel bíró nyakláncaiban!

Lotyós celebnők öntötték el az MTV EMA-t

bb 2016. november 8., kedd 15:44

Míg tavaly a hasig kivágott ruhák voltak felkapottak a milánói EMA-n, addig idén vállvillantós ruha és combcsizma cunamit vártunk a rotterdami rendezvénytől. Sajnos csalódtunk, be kellett érnünk az elcsépelt áttetsző ruhákkal, egy-két extrémebb vagy egyszerűen csak közönséges estélyivel, senki nem követett el olyan bakit, mint pár évvel ezelőtt Katy Perry és a férfiak sem voltak annyira kreatívak, mint a 2016-ban. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen dizájnerruhákban vonultak a celebek az MTV vörös szőnyegén Hollandiában!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Már nem sokáig lesz Marks & Spencerünk

nemoszi 2016. november 8., kedd 14:31

Rosszul megy a Marks & Spencernek, 60 ruházati és lakberendezési üzletet zárnak be a következő 5 évben – írja az Independent. Az igazgató, Steve Rowe bejelentette, hogy Angliában összesen 30 üzlet zár be a jövőben és 45, teljes termékpalettát készleten tartó bolt kínálatát csökkentik, így némelyik bolt egyszerű élelmiszerbolttá válik.

GettyImages-585475078
Fotó: John Keeble / Getty Images Hungary

Az újrastrukturálás és bezárások mögött az áll, hogy a cég profitja 88 százalékkal zuhant március és szeptember között, nem tudnak ennyi üzletet fenntartani: 53 bolt zár be világszerte, 10 Kínában, 7 Franciaországban, teljesen kivonul a márka Magyarország mellett Belgiumból, Észtországból és Litvániából is. Összesen 2100 munkahely kerül veszélybe, a hat magyar üzlet bezárásával 129 hazai munkavállaló állása szűnik meg – írja a Kreatív.

Rowe szerint a csökkenő eladások mögött az áll, hogy a fiatalokat nem érdekli az M&S stílus, az idősek pedig elvesztették az érzelmi kapcsolatot a márkával. Az angolok inkább a Nextnél vagy a Primarkban hagyják a pénzüket, melyek olcsóbbak. Londonban 500 M&S dolgozó veszíti el az állását az elkövetkező 5 évben.

Magyarországon az Allee-ban, az Arena Plazában, a Duna Plazában, a Mammutban, a Váci utca 27. alatt és West Endben vannak Marks & Spencer üzletek, a kivonulás híre annál is fájóbb, mivel itthon alig egy éve lehet vásárolni a cég szuper élelmiszerkínálatából

Távolról sincs vége, olvasson még »

5 szóval leírható Kim Kardashian stílusa

aa 2016. november 8., kedd 07:56

hordhatatlan göncöket divatba hozó Kim Kardashian utánozhatatlan stílusa mindentől független. A zavarbaejtő celebnő számára ugyanis nem léteznek évszakok, aktuális trendek vagy örök klasszikusok, és jól láthatóan meg van róla győződve, hogy nincs nála jobban öltözött nő a környéken. A hajtás után mutatjuk, hogy melyek azok az öltözködési trükkök, amik beváltak a kellő önbizalommal rendelkező celebnőnél!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Gigi Hadid már nem túl kövér Tommy Hilfigernek

Farkas Edina Lina 2016. november 7., hétfő 18:27

A Yahoo oldalán derült ki, hogy a 2015-ös New York Fashion Week előtt a casting director azt mondta a 65 éves Tommy Hilfigernek, hogy szerinte Gigi Hadid nem illik a kifutóra szánt többi modell közé, mivel nem elég vékony és nem elég magas hozzájuk képest. Végül arra jutottak, hogy Hadidot egy szinte teljes testet takaró poncsóba borítják és úgy küldik ki a kifutóra: már akkor is elég híres celeblány volt, gondolták, azért valahogy elfér a profik között.

Gigi Hadid 2015-ben, poncsóban a kifutón
Gigi Hadid 2015-ben, poncsóban a kifutón
Fotó: Randy Brooke / Getty Images Hungary
Távolról sincs vége, olvasson még »

Segítség, a fiam lehányt egy Louis Vuitton-táskát!

Dívány 2016. november 7., hétfő 15:00

Képzelje el a következőt: békésen utaznak gyermekével a repülőn, mire a gyerek a turbulenciától hirtelen rosszul lesz, felkavarodik a gyomra, és a rosszullét egy jókora hányásban csúcsosodik ki. És a gyomorextraktum egy hölgy dizájner táskáján köt ki. A táska értéke 900 font, ami durván 310.000 forint. A hölgy pedig kártérítést követel öntől. Mit tenne ebben a helyzetben?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ki koppintja jobban Paris Hiltont?

aa 2016. november 7., hétfő 08:09

Múlt héten megszavazhatta, hogy kinek áll jobban a vállvillantós ruha, ezen a héten egy rég nem látott ismerős, Paris Hilton kerül újra reflektorfénybe. A 35 éves örökösnő egyre csiszoltabb stílusát ugyanis Katalin hercegné és Kendall Jenner is megirigyelte a napokban. A hajtás után mutatjuk az összeöltözéseket, ön pedig döntse el, hogy ki a jobb!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Napi negyed óra elég a körömnövesztéshez

Edicsek 2016. november 6., vasárnap 12:23

Már több mint kétmillióan látták Ela Gale blogger videóját, aki állítása szerint megtalálta a hosszú és egészséges körmök titkát. Nem kell hozzá drága krém, semmilyen extra eljárás, csak napi 15 percnyi áztatás, egy kis narancs, némi fokhagyma és olívaolaj.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A pasik először a ruhát nézik meg

Dobos Emese 2016. november 6., vasárnap 09:33

Azon kívül, hogy valóban fontos és esetenként sorsdöntő is lehet, mit viselünk egy-egy állásinterjún, az öltözetünk nem pusztán azt fejezi ki, „hogyan is illik felöltözni” az adott esetben: rengeteget elárul önmagunkról, önképünkről, nemi beállítottságunkról, aktuális közérzetünkről, arról is, kik vagyunk, de arról is, kik szeretnénk valójában lenni. Csoporthoz való tartozást is kifejezhetünk a ruhánk által – kinek ne lennének ismerősek a „tök ugyanúgy” kinéző tinilányok az utcán?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Annyit cikizték a bőrszíne miatt, hogy modell lett

Edicsek 2016. november 5., szombat 13:25

Ha valaki más, mint a többiek, az rengeteg nem kívánt figyelmet kap. Ezt tapasztalta meg a 19 éves Khoodia Diop is, aki 15 éves volt, mikor Szenagálból Párizsba költöztek és különleges bőrszíne miatt sokat bántották. Diop viszont ahelyett, hogy összetört volna, optimista szemléletet erőltetett magára, megtanulta kezelni a kritikákat, és most már arra bátorít mindenkit, fogadja el magát olyannak, amilyen. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Biztosra mennek öltözködésükkel a divattervezők

aa 2016. november 5., szombat 09:47

Azért, mert valaki divattervezéssel foglalkozik, még nem feltétlenül szükséges, hogy mindig a legújabb divat szerint öltözködjön. Sőt, a Popsugar.com összeállításából kiderül, hogy éppen ellenkezőleg működnek a dizájnerek és általában a jól bevált darabokat választják az aktuális trendek helyett. Karl Lagerfeldet például nehéz elképzelni napszemüveg nélkül, ahogy Carolina Herrera klasszikus fehér blúza vagy Tom Ford makulátlan zakó-pantalló szettje is ikonikussá vált az elmúlt években. A galériára kattintva mutatjuk, hogy melyek a kedvenc ruhadarabjai a divatszakma meghatározó arcainak!

8+1 csizmatrend télire

aa 2016. november 5., szombat 08:08

Nyakunkon a téli szezon, amin felbuzdulva összegyűjtöttük az év második felének legmenőbb csizmatrendjeit, a galériára kattintva pedig azt is megnézheti, hogy milyen ruhadarabokkal divatos viselni idén a bokacsizmát, a combcsizmát, illetve a színes lábbeliket. Részletek a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

4 kiegészítő, ami menő lesz a télen

aa 2016. november 4., péntek 15:22

Már egy ideje a boltokban vannak a szezon olyan kulcsfontosságú darabjai, mint a bomber, a virágos hippiruha, a bársonyruha, a fodros blúz, illetve a rózsaszín. A hajtás után lecsekkolhatja, hogy milyen cipőket, táskákat és bizsukat érdemes beszerezni az őszi-téli ruhadarabok mellé, és hogy mivel érdemes kombinálni azokat!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Lady Gaga rózsaszín kalapja tehet az új lemezről

Edicsek 2016. november 4., péntek 13:44

Lady Gaga éppen az új albumát promótálja világszerte és látszólag képtelen kimozdulni a lakásából az új kedvenc ruhadarabja, a rózsaszín kalapja nélkül. Az csak egy dolog, hogy a legújabb, Joanne című albumának a borítóján is az van rajta, de abban karaokezta körbe a várost James Corden műsorában, az volt rajta az Apple reklámban és fellépéseken is ezt viseli. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Boltkörkép: idén is hódít a szőrme

Dívány 2016. november 4., péntek 08:14

A szezonban már nyakukba vettük a várost, hogy megmutassuk milyen kabátokat tudunk ősszel hordani, és már akkor is feltűnt, hogy a szőrmés dolgok még itt maradtak idén is. Annak jártunk utána, hogy a szőrős kapucnis kabátokon túl milyen lehetőségünk van, ha fel akarjuk dobni a szettünket egy kis szőrmével. Mutatjuk őket a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Vivienne Westwood koppintásban is punk

Edicsek 2016. november 3., csütörtök 19:38

Sok kevésbé kreatív tervező után most Vivienne Westwoodot is utolérte a vád, hogy nem mindig saját ötletei köszönnek vissza a kollekcióin, konkrétan a spanyol Roberta Marrero látta viszont saját alkotását egy Vivienne Westwood pólón. A fiatal alkotó eredeti művén egy bajszos férfi fényképe szerepel, körülötte rémalakok és mindenfajta krikszkraksz, vagyis valóban annyira eredeti, hogy nehéz lenne tagadni a feltűnő hasonlóságot Westwood egyik felsője és a mű között.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nem hozta lázba a népet a H&M Kenzo kollekciója

Dívány 2016. november 3., csütörtök 08:33

2015-ben a H&M valamire nagyon ráérzett az agyonsztárolt és baromi drága Balmain kollekcióval – melyért konkrét tömeghiszti tört ki –, érthető döntés volt részükről, hogy a főként elegáns és gondosan kidolgozott ruhákból álló kollekció után egy olcsóbb, vidámabb, színesebb együttműködést hoznak el vásárlóiknak 2016-ban. Ehhez a Kenzo tökéletes választás, a tervezők, Carol Lim és Humberto Leon oda is tette magát. Rengeteg 10-20 ezer forint közötti színes kendő, pulcsi, póló készült, de a drágább holmikra vadászó H&M rajongóknak is kedveztek a 60 ezres kabátokkal, dzsekikkel, ruhákkal.

Mivel a Balmain-vásárlás majdnem tragédiába torkollt – sokáig lehetne elmélkedni arról, miért fontosabb egy ruha, mint a mellettünk állók testi épsége –, és a hajnali sorbanállás ellenére sem tudtak rengetegen semmit sem vásárolni, a H&M dolgozói 2016-ban nem bízták a véletlenre a beengedést, hanem rendesen sorszámokat osztottak, mint anno a Versace kollekció piacra dobásakor.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A lebegő fej a legjobb halloweeni smink

Edicsek 2016. november 2., szerda 20:06

Egy éve van, hogy kikísérletezze önmagán, hogyan tudja elkészíteni a tökéletes sminket Halloweenre: már rég nem a koponyás arcfestés a menő és azon sem kell aggódnia, hogy minek öltözzön, ha buliba megy, ugyanis az egész estét megnyerheti egy jó nyakfestéssel. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Olyat tesz a Wink, amilyet még nem láttunk

km 2016. november 2., szerda 11:39

Ha ön is a 90-es években volt fiatal, biztos hallott már a márkáról: Wink. Ha így névről nem annyira ismerős, a logóról talán már az lesz:

Nekem abszolút ismerős, ugyanis nálunk a 90-es években az osztályban az viselt Winket, akinek nem telt Nike-ra. Ha önben nem így maradt meg ez a cipőmárka, annál jobb, de én nagyon meglepődtem, amikor tavasszal a Deak tér közeli Fashion Streeten nyitott új boltot a Wink, mely nyilvánvalóan sikeres márka, jelenleg is rengeteg üzletben jelen van, egyre több márkaboltjuk van és az Asia Centerben is szembejönnek a cég termékei. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Heti kedvenc: ne induljon neki a télnek térdcsizma nélkül

moana 2016. november 2., szerda 10:46

Éjszakánként már mínuszok vannak, szóval ha eddig nem vette elő a magasabb szárú csizmákat, akkor éppen itt van az ideje. E heti összeállításunkban ahhoz adunk tippeket, hogyan és mivel viselheti az örök darabnak számító magas sarkú térdcsizmákat. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Divatbloggernek álltunk, 7. rész: erre vitték a legnagyobbak

Dívány 2016. november 1., kedd 08:10

Több száz milliós együttműködések, zsűrizés a Topmodell leszekben, saját (nem az itthon megfogant "megrendeljük eBay-ről és háromszoros áron eladjuk" koncepciójú) márka alapítása, Vogue-címlap – ezek itthonról elképzelhetetlen álomnak tűnnek, de a legmenőbb divatbloggerek körében nem is annyira ritkák. Sorozatunk újabb részében három menő bloggert mutatunk be, akik – ha lehet ilyet mondani – elérték a "szakma" csúcsát.

Sorozatunk korábbi részei

Divatbloggernek álltunk, 1. rész: vegyél követőket!

Divatbloggernek álltunk, 2. rész: élet ez egyáltalán?

Divatbloggernek álltunk, 3. rész: a kegyetlen számok

Divatbloggernek álltunk, 4. rész: egy blogger mindent maga vesz?

Divatbloggernek álltunk, 5. rész: mi kell a PR-osoknak?

Divatbloggernek álltunk, 6. rész: mi kerül egy blogon félmillióba?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Lassan kimegy a divatból az Hermes

bb 2016. október 31., hétfő 19:34

Az Hermes annak ellenére tudhat maga mögött erős szezont a 2016-os év első felében, hogy az általa piacra dobott kollekció és kiegészítők eladása folyamatos csökkenést mutatott. A francia luxusmárka eddigi teljes bevétele körülbelül 2,7 millió dollár (kb. 765 millió forint) volt, ennek 16,7 százaléka pedig az exkluzív bőrkiegészítőkből folyt be.

Távolról sincs vége, olvasson még »

10 hordható trend, ami divatba jön

aa 2016. október 31., hétfő 18:53

Nemrég fejeződött be a 2017-es tavaszi-nyári kollekciókat felvonultató divathét, aminek köszönhetően már nagyjából be tudjuk lőni, hogy milyen ruhadarabokat lesz érdemes beszerezni a következő szezonban. A hajtás után mutatjuk, hogy mi lesz az év első felének 10 meghatározó, hétköznapokba is beépíthető trendje az olyan divatházak szerint, mint a Marc Jacobs, a Prada, a Stella McCartney vagy a Valentino!

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 363

Blogok, amiket olvasunk

KETTŐS MÉRCE Percenként keres annyit, mint más havonta

Mészáros Lőrinc tavaly 96 milliárd forinttal gazdagodott. Napi 263 millió, percenként 183 ezer forint gyarapodás. Nem rossz!

KREATÍV PSZICHOLÓGIA Ezek a játszmák teszik tönkre a kapcsolatainkat

A játszmákkal nem csupán saját magunkat tehetjük boldogtalanná, de embertársainkat is az őrületbe kergethetjük játszi könnyedséggel.

HATÁRÁTKELŐ Hogyan szerezzünk barátokat külföldön?

Négy éve költöztünk Svédországba, nulla kapcsolattal. Innen épült fel a társaságunk. Tippek barátkozáshoz.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés