Kim Dzsongun átvette a hatalmat a McDonald’s felett

A McDonald's új munkaruhái, ha valóban bevezetésre kerülnek, bizony megérdemlik a halálcsillagos hasonlatokat.

Remélhetőleg nem egy olyan új (?) üzletpolitika első jelei a McDonald’s új munkaruhái, amit majd a „Védekezzünk szívrohammal a túlnépesedés ellen!” jelmondattal állnak neki népszerűsíteni. Mintha egy ilyen mottónak felelnének meg az új uniformisok, amelyek láttán nem lepődnénk meg, ha időnként egy adag cián is becsusszanna a szilikontapintású bucik közé. 

A gyorsétteremlánc az amerikai Waraire Boswellre gondolt, amikor történetében először, és valószínűleg utoljára, egy divattervezőre bízta a munkaruhák megtervezésének feladatát – értesültünk a Huffington Postról. Boswell valószínűleg nem kaphatott Happy Meal menüt gyerekkorában, és azóta türelmesen várta a napot, amikor végre bosszút állhat. Ez a nap pedig most jött el, ember legyen a talpán, aki rendelni mer majd a Halálcsillag, vagy a Haramadik Birodalom egyenruhásaira emlékeztető személyzettől.

Ugyanakkor a disztópikus társadalmakat lefestő sci-ficre emlékeztető színek és formák, ha a nyálelválasztást nem is, az Twitter-felhasználók képzelőerejét szemlátomást felélénkítették. Felmerül a kérdés, ezek után vajon a bohócot is Vader nagyúrra cserélik? Itt egy rövid, de egy Twitter-kereséssel tetszés szerint meghosszabbítható válogatás a reakciókból!

Oszd meg másokkal is!
Mustra