Mintás bikinket tervezett idén a Pelso

Mintás egyrészesben és vékony pántos bikinikben strandolhatunk idén.

A 2012 óta létező, kificamodott könyökkel induló, majd vékony modellekkel dolgozó és ezzel hullámokat kavaró magyar fürdőruhamárka, a Pelso bemutatta 2017-es nyári kollekcióját. Már a 2016-os darabokat is szerettük, de az új kollekció ha lehet, még jobb, ugyanis a színblokkolás mellett/helyett megjelentek a minták is!

2016 a termékfejlesztés éve volt a márkánál, mint megtudtuk a tervezőtől, Mészáros Angélától, a Bródy Villában tartott bemutatón. Egyrészt saját tervezésű mintákkal készült, printelt anyagokat használtak és a fürdőruhák mellé strandra, fesztiválra, városi viseletre alkalmas darabokat is terveztek, például strandruhákat, leggingseket, tsákákat.

Az idei kollekció tervezésekor a kiinduló inspirációt a japán gyöngyhalásznők, az „amák” ruházata jelentette. Ez főleg az egyes modellek fazonjában ismerhető fel, például a kisnadrágos megoldásokban, az apró, pántos bikinialsókban, a körbetekerhető, különféleképpen viselhető pántokban, az állítható, kis madzagokban, melyek az amák vékony köteleire emlékeztetnek. A variálhatóság továbbra is a márka egyik ismertetőjegye, a legtöbb darabot többféleképp is lehet viselni, megkötni, felvenni.

Újdonságok a különleges mintás leggingsek és a strandruhák, melyeket akár egy vízparti esti buliban is megpróbálhatunk viselni. A fürdőruhákra nyomott 10 minta négy különböző irányt képvisel, vannak sportosabb háromszögek, pixelek, op-artos pasztellminták és kézzel festett, geometrikust organikus formákkal ötvöző „vízivirágok”.

Az anyagokat továbbra is Olaszországból vásárolják és továbbra is só- és termálvízállók, azaz tartósabbak, mint egy átlag bikini. Minden modell teljes bélést is kap és a textilek amellett, hogy magas klórállóságúak, 50 faktorig UV-védelmet nyújtanak, és két irányban nyúlnak, mely a szabad mozgás élményét is garantálja. A 2017-es kollekció egyelőre csak előrendelhető, de még a strandszezon előtt el fognak készülni a darabok.

Oszd meg másokkal is!
Mustra