Fiús frizurát és nagy fukszokat hordunk idén

Mutatjuk, hogy milyen ékszer- és frizuratrendeket hoztak divatba a luxusmárkák!

Alig egy hónappal a 2017-es őszi-téli kollekciókat bemutató divathét után már nagyjából érezhető, hogy milyen ruhadarabokat és kiegészítőket kell majd beszereznünk az év második felére. De persze az sem mindegy, hogy milyen fülbevalóval, nyaklánccal kombináljuk azokat, vagy hogy milyen frizurát fésültetünk be a fodrásznál. A hajtás után mutatjuk a legújabb trendeket!

Nagy hangsúlyt fektetünk az ékszerekre

A fülbevaló-, nyaklánc- és gyűrűpiacon szinte minden divatosnak számít majd a klasszikus gyöngyökön és túlméretezett karikafülbevalón át az otromba fukszokig és a hetvenes évek diszkókorszakát idéző csillárfülbevalóig. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy mi lesz a divat a Chanel, a Gucci vagy a Lanvin szerint!

A mesterfodrászok szerint is visszajön a 90-es évek

A szezon egyik legnagyobb meglepetése a fiús, rövid frizura felbukkanása volt, de hasonlóképpen váratlanul ért az acid- és ravepartikról ismert fluoreszkáló színek visszatérése is – írja a Vogue.com. De nem kell megijedni, az olyan hétköznapias trendek sem kopnak ki, mint a romantikus lófarok vagy a hajpánt. A galériára kattintva lecsekkolhatja, hogy mit hozott divatba Rihanna, Jeremy Scott vagy a Saint Laurent!

Oszd meg másokkal is!
Mustra