Divatparódiát minden otthonba!

Ha eleged van a magukat szociális munkásnak gondoló divattervezőkből, azonnal kövesd be a @Siduations-t!

Úgy tűnik, egyre többen unják meg az utóbbi időben egyre inkább szülői értekezletek hangulatát tükröző, ötlettelenül politizáló divatbemutatók komolykodását. Nekik lehet korai húsvéti ajándék a Trump-kor kritikájában minden áron részt venni kívánó pedáns luxusmárkákat kifigurázó Insta profil, @Siduations.

Don't get distracted. * #vaquera #siduations

A post shared by siduations (@siduations) on

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő profil mögött Sidney Prawatyotin áll. A szerző saját bevallása szerint a projekt barátok szórakoztatására készített Photoshop-ökörködésnek indult, jelenleg azonban már 14.000 követőnél tart. A képek gerincét burleszk-szerű szituációk, ámokfutásba kezdő, elszabadult Gucci-tigrisek, és liftajtók által csapdába csalt túlméretezett Baleciaga kabátot viselő modellek adják, de Piroska, Robyn Hood, és Freddy Kruger is felbukkannak.

Me after seeing the price tags. * #broke #gucci #glenluchford #siduations

A post shared by siduations (@siduations) on

Legtöbbször persze csak egy infantilis gondolat áll a képek mögött, így kerülhetnek focipájára a támadófalként felsorakozó, páncélszerűen kialakított farmerdzsekikben pompázó modellek. Megcsömörlött Dolce-rajongóknak és divatszkeptikusoknak egyaránt ajánlott!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek