Az óriáspandákat mentené meg a TOMS

A TOMS, mely arról híresült el, hogy ha veszel náluk egy pár cipőt, egy rászorulónak adnak egy másikat, most tavasszal összefog a WildAiddel, hogy megvédje a Kína Szecsuán tartományában élő óriáspandákat egy olyan programmal, mely képzési lehetőségeket kínál majd a pandák élőhelyéhez közel lakó szegény gyerekeknek. Az óriáspandák - melyeket a Természetvédelmi Világszövetség (IUCN) a sebezhető fajok közé sorol - védelme rendkívül fontos az élőhelyük biodiverzitásának védelme miatt is, és mivel ma már kevesebb mint 2000 példány él közülük vadon, még mindig szükségük is van erre védelemre.

Panda 03mommyandme-all

A kampány részeként a WildAid és a Chengdu Panda Központ olyan diákokat választ majd ki, akik a Szecsuáni Óriáspanda Rezervátum közelében élnek, és akiknek oktatási anyagokat és képzéseket biztosítanak, hogy felkeltsék a diákok figyelmét a természet- és környezetvédelem iránt. Ezenkívül a két szervezet lehetőséget biztosít majd két 12 és 18 év közötti diáknak (alapszintű mandarin tudással) bárhonnan a világból, hogy egy ösztöndíjprogram keretén belül 10 napot tölthessenek a kutatóbázison.

Emellett megjelenik a "TOMS and WildAid" Panda cipő kollekció, mely az óriáspandák által inspirált limitált kiadású, vegán cipőket tartalmaz: egy női, egy férfi, és három gyerekmodellt, melyek március 21-től kaphatók, a szokásos TOMS lelőhelyeken és árakon (kb. 19 ezer forint/pár). Hogy tetszenek a pandás cipők? Beszerzel egyet te is, vagy annyira nem jön be a fekete-fehér minta?

SS17 PANDACOLLECTION
Oszd meg másokkal is!
Menő! (869) (680) Ciki!
Mustra