Bréking: a Gucci leszállította a legrondább lábbelit!

Kiborultak az internetezők a Gucci “Ilse Sock Sandal” fantázianéven futó zokni-szandálján, ami azért is érthetetlen, mert ennek a téliesített változata, a zoknicsizma már jó ideje divatban van, de az átlátszó műanyag csizma sem szebb ennél. Sokkal felháborítóbb az, hogy ezért a guminő-lábra emlékeztető lakkcsodáért a Nordstromnál 1190 dollárt, 340 ezer forintot kell fizetni, dehát mi ez ahhoz képest, hogy az olasz divatház 8 milliót kér egy zöld selyemruháért és több mint 6 millióra áraz be egy kimonót?

Guminő szerű lábat varázsol az új Gucci bokacsizma.
Guminő szerű lábat varázsol az új Gucci bokacsizma.nordstrom.com

Egyébként ez a zokni-szandál sajnos nem vicc, kapható belőle fekete-piros lakk verzió is a Gucci oldalán 980 euróért (302 ezer forint, jóval olcsóbb, mint a Nordstromnál), külön a szandál (amiben semmi extra nincs) már 590 euróért (182 ezer forint) vihető. Ennél is súlyosabb a combig érő latex betéttel árusított világoskék szandál, ami már 1150 euróba (355 ezer forint) kerül és a modellen így fest:

Katt a képre, nagyobb lesz!
Katt a képre, nagyobb lesz!Gucci.com

“Ó nézd csak, ez valami borzasztóan csúnya és béna, ráadásul nevetségesen drága is” – fakadt ki egy twitterező, de mások is hasonlóképpen vélekedtek a furcsa lábbbeliről. Volt olyan, aki filozófiai oldalról közelítette meg a dolgot és azon elmélkedett, hogy míg a lába azt hiszi, hogy csizmában van, addig az esze szerint szandál van a lábán.

A webáruházba feltöltött képek alapján egyébként akár meg is szabadulhatunk a testszínű zoknitól és simán szandálként is hordhatjuk a lábbelit, ha akarjuk. Vagy akár más szandállal/papuccsal is felvehetjük a lakk belsőrészt, de ezt már elképzelni is durva.

A Guccit újragondoló Alessandro Michele nagy hangsúlyt fektet a luxusmárka cipővonalára, mióta 2015 júliusában átvette a divatház irányítását. Neki köszönhetjük többek között a szőrmével bélelt és borított papucscipőt és a zebrás magassarkút is – írja a Teenvogue.com.

Persze nem a mémgyártó Gucci az egyetlen olyan divatmárka, mely bepróbálkozott a zokni-szandállal, 2013-ban a Prada, majd a Chanel és a Rochas is látott fantáziát valami hasonlóban. Te mit gondolsz a Gucci verziójáról, menőnek találod és reméled, hogy lesz majd valami ilyesmi a Zarában is vagy inkább a ciki gombot nyomnád meg a szavazósávban? Mielőtt bármit is teszel, nézd meg még ezt a képet, ahol egy modell lábán látható a testszínű latexbetét meg a piros szandál (szerintünk elképesztően lohasztó látvány) és utána (a fotó alatt) szavazz!

Kattintson a képre, nagyobb lesz!
Kattintson a képre, nagyobb lesz!Gucci.com
Oszd meg másokkal is!
Menő! (971) (1269) Ciki!
Mustra