Itt a kispárnává alakítható kapucnis pulcsi!

A fesztivál és a nyári utazós szezon közeledtével mindig akad egy-két többfunkciós, elsőre talán haszontalannak tűnő ruhadarab vagy termék a piacon. A hordható hálózsák után itt van a felfújható kapucnival ellátott pulóver, a Hypnos Hoodie, amibe egy gyorsan és egyszerűen felfújható ergonomikus párnát építettek be a tervezők.

A párnának köszönhetően bárhol lehajthatjuk a fejünket egy rövid időre.
A párnának köszönhetően bárhol lehajthatjuk a fejünket egy rövid időre.shoparos.com

Az innováció elsősorban azoknak válhat nélkülözhetetlenné, akik sokat vannak úton, illetve órákat kell fáradtan eltölteniük a kényelmetlen várókban és nem szívesen pakolnának még be egy kispárnát is az útra. A kapucnit gyakorlatilag úgy kell felfújni, mint egy úszógumit és a leeresztése sem okoz különösebb nehézséget.

Ez van a beépítve a kapucniba.
Ez van a beépítve a kapucniba.shoparos.com

Az uniszex, szürke, fekete és fehér színekben kapható pulóver mezei kapucnis, zsebes és cipzáras formában 89 és 119 dollár, nagyjából 25 és 34 ezer forint között kapható a márka weboldalán, de könnyen el tudjuk képzelni, hogy a jövőben az aktuális trendeket is lelkesebben követik majd az ötletgazdák. Ön mit gondol a szezon újdonságáról, hasznosnak és menőnek találja vagy inkább a ciki gombot nyomná meg a videó alatt található szavazósávban?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (885) (878) Ciki!
Mustra