TEJBEN-VAJBAN

Ilyen, mikor lazán veszik a vörös szőnyeget a celebnők

2017. március 14., kedd 14:37

A Golden Globe-díjátadót és az Oscar-gálát követően megkezdődtek a lazább hangvételű vörös szőnyeges események Hollywoodban. A hétvégén tartották meg a Nickelodeon csatorna buliját, a 30. Kids's Choice Awardsot, ami elsősorban azért annyira szerethető, mert a gyerekek szavazatai alapján díjazzák a színészeket és énekeseket.

Mi pedig azért kedveljük a rendezvényt, mert ide inkább hordható dizájnerruhákban és könnyen lekoppintható összeállításokban érkeznek a hírességek. A felhozatalból például megtudtuk, hogy még mindig divatos a velúr térdcsizma, a szatén kombinéruha, a felvarrók, a feminista póló, a 90-es évek trendjei és a sportos göncök. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy mi a menő Gwen Stefani, Zendaya, Mariah Carey vagy Demi Lovato szerint!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KETTŐS MÉRCE Percenként keres annyit, mint más havonta

Mészáros Lőrinc tavaly 96 milliárd forinttal gazdagodott. Napi 263 millió, percenként 183 ezer forint gyarapodás. Nem rossz!

KREATÍV PSZICHOLÓGIA Ezek a játszmák teszik tönkre a kapcsolatainkat

A játszmákkal nem csupán saját magunkat tehetjük boldogtalanná, de embertársainkat is az őrületbe kergethetjük játszi könnyedséggel.

HATÁRÁTKELŐ Hogyan szerezzünk barátokat külföldön?

Négy éve költöztünk Svédországba, nulla kapcsolattal. Innen épült fel a társaságunk. Tippek barátkozáshoz.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés