TEJBEN-VAJBAN

Ilyen, mikor lazán veszik a vörös szőnyeget a celebnők

2017. március 14., kedd 14:37

A Golden Globe-díjátadót és az Oscar-gálát követően megkezdődtek a lazább hangvételű vörös szőnyeges események Hollywoodban. A hétvégén tartották meg a Nickelodeon csatorna buliját, a 30. Kids's Choice Awardsot, ami elsősorban azért annyira szerethető, mert a gyerekek szavazatai alapján díjazzák a színészeket és énekeseket.

Mi pedig azért kedveljük a rendezvényt, mert ide inkább hordható dizájnerruhákban és könnyen lekoppintható összeállításokban érkeznek a hírességek. A felhozatalból például megtudtuk, hogy még mindig divatos a velúr térdcsizma, a szatén kombinéruha, a felvarrók, a feminista póló, a 90-es évek trendjei és a sportos göncök. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy mi a menő Gwen Stefani, Zendaya, Mariah Carey vagy Demi Lovato szerint!

Blogok, amiket olvasunk

FAPADOS Új menetrend és a legjobb jegyek

Tippek a jó előre tervezőknek, mi az, amire most kell lecsapni, és mi az, amit egyelőre bottal sem piszkálunk, mert annyira drága még. Fapados tippek a profiktól.

FILMVILÁG Csapatjátékos, Robinson, filmes hős

"Most már megpihenhetsz, hiszen filmértékek sokaságát hagytad magad után." A népszerű-tudományos dokumentumfilmek csodálatos egyéniségétől búcsúzunk.

KETTŐS MÉRCE Gyerekek a rácsok mögött a határon

A menedékjogi törvény módosítása embertelen. Európa álszent, helyettük végeztük el a piszkos munkát. Bonyolult kérdés, sok erkölcsi buktatóval.
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés